StoryEditorOCM
LifestyleECIJA OJDANIĆ

Popularna Drnišanka počastila se dalekim putovanjem: imala je vremena skočiti u more i pozirati

Piše SCENA SD
12. prosinca 2023. - 19:47

Početak prosinca je vrijeme kada se mnogi odlučuju za malo dalja putovanja kako bi uhvatili još poneku priliku za kupanje. Tako je i popularna Drnišanka sa zagrebačkom adresom, Ecija Ojdanić, odlučila otputovati u Španjolsku. O svojoj avanturi izvjaštava pratitelje na društvenim mrežama.

‘Predivna, nevjerovatna 4 dana u Malagi s izletima u Rondu, Granadu, Marbeli i obilasku Caminito del Rey. S najjakijima se svašta stigne u 4 dana, a najviše uživati. I još smo maraton istrčali. Španjolska me i ovaj put oborila s nogu. Jedino što nisam znala, da su toliko ludi za Adventom. I što sam samu sebe iznenadila skokom u more. I što već planiram ponovno doći‘, poručila je glumica.

Prethodno se Ecija pohvalila kupanjem u moru:

‘I provod, i rezultat u utrci, i kupanje 10.12. Do danas sam mislila, malo mi za sriću triba, ali, od danas…‘, napisala je uz fotografiju na kojoj sretna pozira u plićaku. 

Prije malo više od mjesec dana Ecija je učestvovala na drugom izdanju Apfel Arena Makarska Half Marathona u Makarskoj, Tučepima i Podgori. Osvojila je treće mjesto u svojoj kategoriji. Ecija je 21,1 kilometar od Apfel Arene preko cijele Makarske, Tučepa i Podgore te natrag istrčala za 1:45:51. Ispred nje su u kategorije brže bile samo Helena Gleđa (1:40:10) i Katarina Kokan (1:44:58).

 

29. travanj 2024 03:00