StoryEditorOCM
Lifestylei dalje u braku

Pobijedili predrasude i osjećaje stavili na prvo mjesto: ovi poznati parovi dokaz su da velika razlika u godinama nije prepreka za ljubav i sreću

Piše Magdalena Družijanić
18. travnja 2020. - 18:33

Psiholozi tvrde da ljudi uglavnom negativno reagiraju na parove između kojih je velika razlika u godinama i misle da tu uvijek netko iskorištava. Ipak, postoje brojni parovi koji uživaju u svojoj ljubavi i da se zbog toga ne treba sramiti.

Ovi parovi ipak su prebrodili predrasude i osjećaje stavili na prvo mjesto. I dalje su u braku.

Aaron Taylor-Johnson i Samantha Taylor-Wood, razlika 23 godine

Osamnaestogodišnji glumac zaljubio se u redateljicu Sam Taylor-Wood (42) još 2008. godine kada su radili na snimanju filma Nowhere Boy. Nakon godinu dana par se zaručio, a vjenčali su se 2012. godine. Imaju dvije kćeri, a Aaron je i brižan očuh njenim kćerima iz prvog braka.

Richard Gere i Alejandra Silva, razlika 34 godine

Oboje imaju brak iza sebe, čak su vezu i započeli 2014. godine, dok su oboje imali supružnike. Ipak, veza im nije bila puka afera jer su oboje bili razdvojeni od svojih supružnika. Do 2018. godine Richard i Alejanda su se vjenčali, a 2019. godine par je dobio svog prvog sina. Ubrzo nakon objavili su da čekaju i drugo dijete.

Alec Baldwin i Hilaria Thomas, razlika 26 godina

Glumac i instruktorica joge, Hilaria Thomas, zajedno su od 2011. godine. U manje od godine dana  braka počeli su raditi na potomstvu. Alec i Hilaria imaju četvero djece i ne planiraju se tu zaustaviti. Par je odlučan u tome da dobije i peto dijete iako je Hilaria prošla kroz dva pobačaja u vrlo kratkom razdoblju.

Dennis Quaid i Laura Savoie, razlika 39 godina

Laura Savoie doktorirala je filozofiju. Par se upoznao na poslovnom događaju 2018. godine i Quaid se vrlo brzo zaljubio u Lauru i zaprosio je nakon samo nekoliko mjeseci veze.

Blake Lively i Ryan Reynolds, razlika 11 godina

Ryan Reynolds i Blake Lively upoznali su se na tipičan, holivudski način – tako što su snimali film zajedno. Dogodilo se to 2010. godine na snimanju filma Green Lantern, a nedugo zatim počeli su biti i u vezi. Vjenčali su se 2012. godine i imaju tri kćeri.

Katharine McPhee i David Foster, razlika 34 godine

Katharine McPhee zaljubila se u Davida Fostera 2006. godine, tijekom natjecanja u American Idol-u. Do 2015. godine David se razveo, a 2017. godine on i Katharine javno su se pojavili kao par. Bez obzira na razlici u godinama Katharine ima potpuno povjerenje u njihovu vezu, a njegova djeca, uključujući i njegove posvojene kćeri Gigi i Bellu Hadid, odlično su je prihvatile. Par se vjenčao 2019. godine u Londonu.


Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger, razlika 10 godina

Svi su se šokirali kada se Chris Pratt razveo od Anne Faris 2018. godine, nakon devet godina braka. Ipak, on sada uživa s Katherine Schwarzenegger. Pratt obožava svoju djevojku i super se slaže s njenim slavnim ocem. Par se vjenčao točno godinu dana nakon što su objavili da su u vezi.

George Clooney i Amal Alamuddin, razlika 17 godina

Odvjetnica za ljudska prava, Amal Alamuddin uspjela je vječnog neženju, Georgea Clooneyja, 'preobratiti'. Poznati glumac bježao je od braka još od onda kada se razveo prvi put, devedesetih godina, ali onda se pojavila Amal. Njih dvoje su se vjenčali 2014. godine, a 2017. godine dobili su blizance Ellu i Alexandera.

Priyanka Chopra i Nick Jonas, razlika 10 godina

Za Nicka Jonasa, Priyanka Chopra bila je žena iz snova. On je 2016. godine, napravio prvi potez na Twitteru, ali je morao čekati sve do dodjele Oscara 2017. godine kako bi Priyanku i upoznao. Indijska glumica je, očito, bila zadivljena Jonasom i već u svibnju iste godine zajedno su sudjelovali na MET Gali. Vjenčali su se u Indiji u svibnju 2018. godine.

Bruce Willis i Emma Heming, razlika 23 godine

Nakon braka s Demi Moore devedesetih godina, Bruce Willis nije bio nešto izrazito prisan s drugim ljudima, niti je ikome dopuštao da zadiru u njegovu intimu. Ipak, upoznao je Emu Heming na snimanju filma Perfect Strangers 2006. godine. Nakon nekoliko godina veze, vjenčali su se i dobili dvije kćeri.


Dick Van Dyke i Arlene Silver, razlika 46 godina

Zvijezda filma Mary Poppins, Dick Van Dyke, još uvijek je vitalan i super mu je, iako  je u srednjim devedesetim i dokazuje kako nikada nije kasno za ljubav. Van Dyke je 33 godine bio u braku sa ženom koja je umrla 2009. godine od raka, ali je smogao nastaviti dalje. Upoznao je šminkericu Arlene Silver 2006. godine, ali s vezom su krenuli tek 2011. godine. Vjenčali su se godinu dana nakon. Glumac je tada imao 87 godina.

Emmanuel Macron i Brigitte Macron, razlika 24 godina

Prije nego što je danas 42-godišnji Emmanuel Macron postao predsjednik Francuske, njegova veza sa suprugom Brigitte bila je česta tema u javnosti zbog samo jednog razloga. Naime, Brigitte Macron 24 je godine starija od svog muža. Poznato je da su se upoznali dok je on pohađao srednju školu u kojoj je ona bila profesorica. Emmanuel i Brigitte vjenčali su se 2007. godine, a ona je igrala i veliku ulogu u političkoj karijeri francuskog predsjednika.

Melania Trump i Donald Trump, razlika 24 godine

Oko njihovog upoznavanja kruži više verzija no jedno je sigurno, Melania Trump od Donalda Trumpa mlađa je 24 godine.  Razlika je jednaka kao između Emmanuela i Brigitte. Evo jedne od verzije njihova upoznavanja. 

Donald Trump je 1998. godine već živio odvojeno od svoje druge supruge Marle Maples. Imao je 52 godine kada je otišao na jednu zabavu na Manhattanu. Na toj zabavi je trebao upoznati drugu ženu, no privukla ga je ona koja je sjedila do nje.

'Poludio sam. Trebao sam tamo upoznati drugu ženu, ona je bila supermodel i sjedila je pored Melanie. Trebao sam završiti s njom. Rekli su mi: 'Gle, tamo je ta i ta', a ja sam rekao: 'Zaboravite nju, tko je ova slijeva'", opisao je Trump tijekom gostovanja u emisiji Larryja Kinga 2005. godine.

Jerry Hall i Rupert Murdoch, razlika 26 godina

Jerry Hall  u starijim se danima skrasila uz medijskog magnata Ruperta Murdocha , u braku su od 2016. godine Njemu je to četvrti, a njoj drugi brak. Ljepotica je godinama bila s Mickom Jaggerom (73) s kojim ima četvero djece. Murdoch i Hall upoznali su se u rujnu 2015. godine, a upoznala ih je njegova nećakinja. 

Nakon što su početkom 2016. godine godine zaruke objavili u The Timesu, medijski mogul Rupert Murdoch i model Jerry Hall u  svoju su vezu ubrzo okrunili brakom u Londonu, a ceremonija je održana u Spencer Houseu u Green Parku.

Ljubav cvate, unatoč razlici u godinama i među domaćim nam poznatim supružnicima. Evo koga smo izdvojili.

Severina Kojić i Igor Kojić, razlika 15 godina

Petnaest godina dijeli Severinu od supruga Igora Kojića.U 15 godina mlađem nogometašu Igoru Kojiću Severina je u proljeće 2015. pronašla sve za čime je tragala. Splitska pjevačica često na društvenim mrežama obilježava godišnjice s voljenim suprugom. I nedavno je na Instagramu obilježila njihovih 5 godina zajedničkom fotografijom.

Fani Horvat i Željko Kerum, razlika 24 godine

Fani i Željko u braku su od 2013. godine. Prošlo je sada već dosta godina otkako je u legendarnom istupu na TV Dalmaciji Kerum objavio da se rastaje jer je već pet godina u vezi s drugom ženom i s njom čeka dijete. Najavio je da se iz tog razloga rastaje od supruge Ane, s kojom je dotad proveo 19 godina. Počela je tu turbulentna ljubavna priča Keruma i Fani, tada Horvat. U međuvremenu su dobili troje djece.

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin, razlika 20 godina

Najbolji dokaz kako brak može uspjeti i unatoč dvadeset godina razlike su Tihana i Saša Zalepugin. Iako je iza njih proslava srebrnog pira, par se čini zaljubljeniji nego ikad. Spojio ih je otok Hvar jer su se tamo upoznali 1975. godine, dok je ona radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije. Vjenčali su se1992. godine.

Ružica Bebek i Željko Bebek, razlika 34 godine

Ljubav između obožavateljice i slavnog glazbenika počela je prije puno godina. Već su jako dugo zajedno, a razlika od 34 godine im nikad nije zasmetala. Dobili su tijekom braka i dvoje djece i s njima uživaju u obiteljskom životu. Vitalni glazbenik i danas ima nastupe, obožava jedriti i živi zaista energično pa sigurno i na taj način Ružica manje osjeća razliku u godinama između nje i njenog slavnog supruga.

Sara Ungar i Miro Ungar, razlika 42 godine

Kada su se vjenčali njemu je bila 71, a njoj 29 godina. Ona je njegova četvrta supruga, s kojom se oženio na Havajima.

- Ma ne volimo nas dvoje pričati o tome, držimo intimu više za sebe - kazao nam je Miro Ungar kada smo ga pitali je li njegova 42 godine mlađa supruga vratila ovom legendarnog glazbeniku mladost i energiju.

Miro već godinama u jednom jazz-klubu u Zagrebu uspješno spaja cabaret i jazz-točke, a u tome mu pomaže njegova žena Sara. 

- Znate što... u svemu mi pomaže moja lijeva i desna ruka, supruga Sara – otkrio nam je Miro bez razmišljanja kolika mu je ona podrška - kaže Miro Ungar.

A kada je pak ljubav u pitanju i  razlika u godinama  odgovara:

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Odmah sam znao da je to to. Ove godine točno je prošlo 20 otkako smo se upoznali - otkrio nam je ovaj pjevač, producent, voditelj i zabavljač.

Jednim dijelom Sara je zaslužna za svu tu silnu energiju, ali ima tu i malo gena i još malo više sportskog duha, pojašnjava nam.

- Oduvijek sam volio vaterpolo, tenis i skijanje.

Baš kad se spremao za mirovinu, otkriva nam, pojavila se ona, moja tada buduća supruga. Da vratila mi je mladost i energiju, zaključuje legendarni glazbenik.

16. travanj 2024 18:01