StoryEditorOCM
LifestyleGASI SVE

Huljić spreman na drastičan potez: Njegova je budućnost ionako u mojim rukama! A oni imaju ostavštinu do kraja života...

Piše Scena SD
18. siječnja 2024. - 19:21
Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić u društvu pjevačica Magazina, Andree Šušnjare i Danijele MartinovićRanko Šuvar/Cropix

Glazbenik i producent Tonči Huljić otac je i majka jedne od najdugovječnijih i najuspješnijih grupa na našoj estradi, a radi se naravno o Magazinu.

Trenutačna pjevačica grupe, Andrea Šušnjara, koja je u bendu nakupila i najduži staž za mikrofonom, nedavno je najavila da planira napustiti sastav, čim joj se pronađe adekvatna zamjena i započeti samostalnu karijeru.

Tonči je sada otkrio kakvi su njegovi planovi s Magazinom nakon Andreina odlaska.

"Što se tiče Magazina, njegova je budućnost ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopće treba budućnost?

Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvijek nije otišla. Mislim, oni imaju dovoljnu ostavštinu pjesama, koju mogu eksploatirati do kraja života, uključujući i Andreu, koja mi je jako draga", rekao je splitski glazbenik za Story.

"Magazin se nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija. Međutim, dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne.

image

Tonči Huljić: Andrea mi je puno draga

Livio Andrijić/Cropix

Primjerice, znate li neku novu pjesmu s albuma Rolling Stonesa? Vjerojatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pjesama koje vas podsjećaju na neka sretna i bezbrižna vremena? Vjerojatno hoćete.

Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama, tko zna. Sve je moguće, ali ja sam sada okrenut sebi, toliko vam mogu reći", zaključio je Tonči.

image

Tonči Huljić kao član žirija showa Superstar

RTL
image

Prva i starijim generacijama nezaboravna pjevačica Magazina, Ljiljana Nikolovska 

Feđa Klarić/Cropix
image

Tonči Huljić i Danijela Martinović, koja je u Magazinu naslijedila Ljilju

Livio Andrijić/Cropix
image

Jelena Rozga je bila treća pjevačica u bendu. Za mikrofon Magazina došla je nakon Danijele

Boris Kovačev/Cropix
image

Fotografija iz Splita iz 2007.: grupa Magazin s Ivanom Kovač kad je postala četvrta po redu pjevačica u grupi

Ante Čizmić/Cropix
25. travanj 2024 22:08