StoryEditorOCM
LifestyleNovi optimizam

Denis Latiin bori se već 36 godina s Chronovom bolesti. Sad se odlučio za novu terapiju i oduševljen poručuje: ‘Dogodilo se čudo neviđeno!‘

Piše Šibenski.hr
5. veljače 2022. - 11:03

Vodički novinar i urednik HRT-a Denis Latin (54) koji se svoje prve novinarske korake napravio na lokalnom Radio Šibeniku, najviše poznat po nekadašnjoj političkoj emisiji 'Latinica' na svom je Facebook profilu progovorio o dugogodišnjoj borbi s Chronovom bolesti koju vodi od 1986. godine. Godinama tako proživljava brojne hospitalizacije, pretrage i operativne zahvate. Sad se pohvalio da je dobio terapiju koja mu je pomogla.

- Danas sam primio treću infuziju kod dr. Dinko Kaliterna. Samo tjedan dana nakon početka primanja terapije čiji je cilj olakšavanje problema kod Chronove bolesti rezultati su fascinantni: koža se potpuno promijenila, a energija se vratila na razine kakve sam imao prije dvadeset godina. Budim se u dva ujutro i stalno mislim kako bi baš u to vrijeme trebao ići nešto raditi. Ustajem u pet ujutro, zaspim u dva iza ponoći. Čudo neviđeno. A tek smo na početku - oduševljeno je napisao na Facebooku.

 

- Tek sam počeo s terapijom koja se već provodi neko vrijeme u svijetu, a kod nas je još pokusna. Sad smo tek krenuli s infuzijama, ali već osjećam da mi je bolje. Za dva tjedna bih trebao dobiti i matične stanice – izjavio je Latin za Večernji list.

 
04. svibanj 2024 09:54