StoryEditorOCM
GlazbaPravila igre

Zagrebački band zaljubljen u Rogoznicu poklonio turističkoj zajednici promotivni spot

Piše Vedrana Stočić
1. srpnja 2020. - 18:08

Glazbena grupa „Pravila igre" poklonila je novi promotivni video Turističkoj zajednici Općine Rogoznica. Mladi i uspješni glazbenici imaju svoj prepoznatljivi stil na domaćoj, ali i  na inozmenoj sceni što potvrđuje snimanje glazbenog video spota za pjesmu „Pol Srca" na slovenskom jeziku. Snimanje je odrađeno prošlo ljeto u Rogoznici, a od snimljenog materijala izradili su promotivni video i darovali ga Turističkoj zajednici.

-Rogoznica je definitivno jedno od najljepših mjesta u Dalmaciji. S njezinim ljepotama upoznao nas je menadžer i bubnjar benda Goran koji tamo ljetuje već godinama. Prošle godine upravo tamo odlučili smo snimiti spot. Bilo je to jedno od najboljih snimanja i jedan od najljepših naših spotova do sada. Kao znak zahvalnosti svima, a posebno ekipi TZ Rogoznice na čelu s direktorom Marijem Mladinićem odlučili smo kreirati kratak video i pokloniti ga Rogoznici- naglašavaju članovi grupe Pravila Igre.

- Ostvarili smo dugogodišnju suradnju s grupom Pravila Igre, njihovi koncerti u našem mjestu su uvijek dobro posjećeni,  vole ih mlađi gosti, ali ostali posjetitelji Rogoznice. Važno je napomnuti da članovi Pravila igre redovito ljetuju u Rogoznici i razvili smo odličan poslovni, a mogu slobodno reći i prijateljski odnos, pogotovo s menadžerom i bubnjarom benda Goranom Beloševićem. Bili smo ugodno iznenađeni kada smo na dar dobili promotivni videouradak.-rekao je Mario Mladinić direktor Turističkog ureda rogozničke Turističke zajednice.

 

20. travanj 2024 09:42