StoryEditorOCM
Glazba14. CMC Festival

Više od 50 izvođača stiže u Vodice na najveći festival zabavne i pop glazbe u regiji

Piše Šibenski.hr
3. lipnja 2022. - 16:37

Najveći festival zabavne i pop glazbe u regiji, ove će se godine održati u Vodicama, 10. i 11. lipnja. Više od 50 izvođača nastupit će u dva festivalska dana, pratit će ga više od 80 medijskih pokrovitelja iz Hrvatske i regije. Bogati program ovogodišnjeg izdanja festivala najavili su u vrtu Croatia Recordsa, kantautor Boris Novković, kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin i voditelji CMC festivala, Dalibor Petko i Edina Pršić.

Osim revijalnog festivalskog programa, za 10. lipnja najavljeni su koncerti nekih od najvećih imena domaće glazbene scene. Prve festivalske večeri publika će imati priliku zapjevati uz Miu Dimšić, ovogodišnju predstavnicu Hrvatske na Euroviziji. Jedan od najboljih mladih pjevača, Damir Kedžo, sa svojim bendom prvi će put održati koncert na CMC festivalu. Istoga dana na vodičku pozornicu sa svojim najvećim hitovima vraća se i Boris Novković.

Koncert će održati i legenda domaće glazbe Željko Bebek. Kao i prošlih godina, program će se na kraju prvoga dana s glavne pozornice preseliti u popularni klub Makina u srcu Vodica, gdje će se nastaviti CMC party.

image

Željko Bebek

Nikša Stipaničev/Cropix
22. travanj 2024 11:23