StoryEditorOCM
GlazbaMillennium Šibenik

Tri dana zaredom na tri šibenske pozornice: dobru mjuzu i predivne noćne kadrove grada poslali milijunima u svijet

Piše Šibenski.hr
9. siječnja 2021. - 20:45

Millennium Šibenik opet je oduševio.

Tri dana zaredom, na tri prekrasne šibenske pozornice, kako su i sami najavili, puštala se elektronska glazba, a čitava priča ujedno je snimana dronovima te se takva predivna noćna razglednica uživo emitirala čitavom svijetu.

"Dragi prijatelji, iza nas su 3 dana, 3 DJ-a & 3 top lokacije najdražega grada. Hvala svima koji su sudjelovali u projektu, glazbenicima, gledateljima, medijima, lokalnoj samoupravi, turističkim zajednicama, partnerima, prijateljima i svima ostalima na tridesetak Facebook stranica koje tri dana za redom emitiraju ovaj program.

Posebno hvala što ste podržali akciju pomoći žrtvama potresa. Račun udruge Glas Poduzetnika 'Poduzetnici za Sisačko-moslavačku županiju' i dalje je otvoren, pomozimo im - objavili su organizatori na svojoj Facebook stranici.

Kako su poručili, svirku prošaranu prekrasnim kadrovima Šibenika, moglo je pratiti preko Hrvatske turističke zajednice više od 1,3 milijuna fanova, a live nastupi s Poljane, Draženova igrališta na Baldekinu i ispred Šibenske katedrale pratili su se i na brojnim lokalnim portalima i Facebook stranicama, pa tako i na našem Šibenskom.

Podsjetimo, prve večeri na Draženovom igralištu nastupio je Milan Živković Dex.

{youtube}{/youtube}

Drugog dana na novouređenoj Poljani svirao je Bsside Branimir Ševerdija.

{youtube}{/youtube}

Dok je posljednje večeri, sinoć, ispred Šibenske katedrale nastupio DJ Paleolitik.

19. travanj 2024 21:33