StoryEditorOCM
GlazbaZA TJEDAN DANA

Tony Cetinski najavio koncert na Šubićevcu: ‘U Šibeniku igra samo ljubav i iskrenost, karakteran grad i karakterni ljudi!‘

Piše Šibenski.hr
28. lipnja 2024. - 18:11
festival otvara iščekivani koncert na kojem će pozornicu podijeliti Tony Cetinski i Nina Badrić.M.s.senčar/

Za točno tjedan dana, u subotu 6. srpnja na stadionu HNK Šibenik počinje premijerno izdanje glazbenog festivala Šubićevac live, a festival otvara iščekivani koncert na kojem će pozornicu podijeliti Tony Cetinski i Nina Badrić. 

Tony je u  Šibeniku rado viđen gost i pravi miljenik publike. Svi njegovi koncerti do sada, pa i onaj  2022. u Tvrđavi Sv. Mihovila, bili su rasprodani do posljednjeg mjesta, a što priprema za iščekivani koncert na stadionu Šubićevac otkrio nam je u razgovoru.

„Ove godine slavim 35 godina svog poziva, tako da će koncert biti koncipiran kao presjek svih tih pjesama po fazama, ali u prvom redu želimo napraviti dobru zabavu i postići da ljudi opet idu promukli svojim kućama uz upalu mišića dan nakon koncerta!“ naglasio je Tony i dodao: „Za Šibenik me vežu nezaboravni koncerti, a već 6. srpnja opet ćemo zajedno pjevati i letjeti mislima na par sati kako bismo barem malo zaboravili na svakodnevicu. Uživat ćemo kao i svaki put do sada, u to sam siguran.“

O tome što ga osobno veže za Šibenik, Tony odgovara iskreno, ne skrivajući ljubav prema gradu i publici.

„U Šibeniku igra samo ljubav i iskrenost, direktna komunikacija bez fige u džepu. Karakteran grad i karakterni ljudi. Ili jesi ili nisi. Nema u Šibeniku ništa na pola. Pored tolikog broja velikana koji su rodom iz ponosnog grada Šibenika drugačije se niti i ne očekuje. Privilegiran sam što imam dugogodišnju ljubav koju dijelim sa Šibenikom i njegovim gostima“, otkriva Tony.

Za brojnu je publiku u Dalmaciji koncert koji će se održati 6. srpnja na stadionu Šubićevac ostvarenje sna, jer su organizatori iz HNK Šibenik spojili dvije najveće glazbene zvijezde - Tonyja i Ninu. A baš kao i Nina koja je o tome već govorila, Tony se posebno raduje da će pozornicu dijeliti sa svojom dugogodišnjom kolegicom i prijateljicom.

„Nina je uvijek impulzivna i iskrena i nas veže bezbroj druženja i zajedničkih suradnji. Veseli me ponovno druženje sa Ninom i da, pjevat ćemo zajedno, to već znate,“ kaže Tony koji je nedavno trijumfirao pred rasprodanom Arenom Zagreb na svom rođendanskom koncertu, slaveći 35 godina karijere i 55. rođendan. Kako se danas osjeća sa svojim godinama i svim velikim uspjesima koji su iza njega, popularni pjevač kaže: „Ne osvrćem se na prošlost, niti jurim za budućnosti. Naučio sam uživati u svakom danu i trenutku ne osvrćući se na jučer ili sutra. Osim arena, mene jednako vesele i manji koncerti koji nas također očekuju. Treba u svemu uživati i čvrsto ostajati s obje noge na zemlji.“

Šibenski koncert koji je pred nama bit će posebna noć za publiku, ali i za ove velikane domaće pop scene, Tonyja i Ninu, a fanovima preostaje da požure po svoje ulaznice koje se u pretprodaji mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima i online putem linka:

U prodaji je preostao još samo ograničen broj VIP ulaznica, a radi se o kategorijama VIP Platinum (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu te backstage pristup, VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) te VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno četiri, odnosno najviše šest osoba. Također, dostupne su i standardne ulaznice po 25 EUR.

28. lipanj 2024 18:12