StoryEditorOCM
Glazbatri večeri

Šibenik će ovog ljeta postati domaćin još jednog glazbenog festivala i to na stadionu Šubićevac; otkrivena i prva imena

Piše šibenski.hr
30. ožujka 2024. - 13:34

Šibenik ovog srpnja dobiva novi glazbeni festival - Šubićevac live, u sklopu kojeg će tijekom srpnja i kolovoza stadion Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik postati žarište vrhunske glazbene zabave! Festival će predstaviti tri koncertne večeri uz više jakih imena domaće glazbene scene, a prvi će se koncert održati 6. srpnja kada će pozornicu podijeliti Tony Cetinski i Nina Badrić!

„Naš je plan oživjeti Stadion Šubićevac i brandirati ga kao jednu od najznačajnijih koncertnih destinaciju ljetne sezone u Hrvatskoj na Jadranu“, poručuju organizatori ovog novog glazbenog festivala iz HNK Šibenik. A već s prvim izvođačima pokazuju da misle ozbiljno!

Tony Cetinski ove godine obilježava 35 godina svoje uspješne karijere, a ovog je mjeseca svim velikim hitovima koje je tijekom godina nanizao pridružio i aktualni hit-singl „Tebi sve dugujem". Uz ovog višestrukog osvajača Porina i ikonu hrvatske pop glazbe, Šibenčanima će u sklopu prvog koncerta Šubićevac live pjevati i pop diva i naša najtrofejnija dobitnica Porina Nina Badrić, po mnogima najljepši ženski glas Hrvatske, ali i regionalne glazbene scene. Uz aktualni hit-duet „Nemoj“ u kojem je udružila vokal s Petrom Grašom, Nina je vlasnica, ali i autorica svojih mnogobrojnih hitova „Pamtim”, „Rekao si”, „Ja još uvijek imam istu želju”, „Dani i godine”, „Dat će nam Bog”, „Da se opet tebi vratim”, „Takvi kao ti” i mnogih drugih pjesama koje će zapjevati u Šibeniku.

Šubićevac live već je sada jedan od najiščekivanijih glazbenih događaja u gradu festivala, a ulaznice za prvi koncertni spektakl Festivala uz Ninu i Tonyja od danas su u prodaji online u sustavu https://adriaticket.com/ i na svim prodajnim mjestima u mreži Adriaticketa.

Posjetitelji mogu birati ulaznice u više kategorija: od ulaznica za 25,00 EUR, do ekskluzivnih VIP platinum ulaznica (200,00 EUR) koje nude all inclusive užitak u koncertu, uz neograničenu hranu i piće u VIP restoranu i backstage pristup.

Također, u prodaji su i VIP Gold ulaznice (45,00 EUR) i VIP Silver (35,00 EUR) koje uključuju mjesto za stolom s minimalno 4, odnosno najviše 6 osoba.

Sve ulaznice iz VIP kategorija dostupne su u ograničenom broju i organizatori očekuju da će se najbrže rasprodati.

Koncert Tonyja i Nine samo je dio impresivnog line-upa prvog izdanja festivala Šubićevac live, a ostali izvođači i koncertni termini bit će najavljeni kroz nekoliko dana.

28. travanj 2024 04:16