StoryEditorOCM
GlazbaSinoć u Vodicama

Prve večeri revijalnog CMC festivala na prepunoj vodičkoj rivi nastupili su Mia Dimšić, Damir Kedžo, Boris Novković i Željko Bebek

Piše šibenski.hr
11. lipnja 2022. - 08:45

Sjajna atmosfera i prepuna vodička riva obilježila je prvu večer revijalnog CMC festivala koji je ovoga ljeta u Vodice ponovno doveo najveća imena regionalne glazbene scene. Nakon prošlogodišnjeg specijalnog izdanja organiziranog u teškom epidemiološkom razdoblju, ovogodišnje izdanje u znaku je povratka na velike festivalske pozornice.

Na velikoj pozornici sinoć je pjevala je Mia Dimšić, ovogodišnja predstavnicu Hrvatske na Euroviziji. Jedan od najboljih mladih pjevača, Damir Kedžo, sa svojim bendom po prvi je puta održao koncert na CMC festivalu. Na vodičku pozornicu sa svojim najvećim hitovima vratio se sinoć i kantautor Boris Novković, kojemu je uručena plaketa CMC TV-a za izvođača godine 2021.,a koncert je održao i legenda domaće glazbe, Željko Bebek.

Na manjoj pozornici na Trgu hrvatskih mučenika nastupili su Mile Perkov, Gavrani te Frano Pehar & Tarapana.

Večeras, drugog dana 14. CMC Festivala nastupaju: Željko i Zvone Bebek, Neda Ukraden, Mladen Grdović, Ivana Kovač, Feminnem, Jasmin Stavros i Žera, Lidija Bačić Lille, Tri mušketira, Slavonske lole, Vladimir Kočiš Zec, Indira, Ljubavnici, Minea & Nika Zorjan, Mejaši, Učiteljice, Zlatko Pejaković i Ivan Martić Ivica, Matko Jelavić, Željko Krušlin Kruška, Žanamari. Osim njih, na vodičku pozornicu vraćaju se i Alya, Bojan Jambrošić, Cecilija, Dino Petrić, Davor Borno, Džentlmeni, Elio Pisak, Frano Pehar & Tarapana, Matíja, Meri Andraković, Mile Perkov i Igor Cukrov, Nina Donelli, Nina Petković te Petar Dragojević. Puno je debitanata i ove godine, pa će svoj premijerni nastup na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama imati Brigita Vuco, Dino Memić, Fatmir Sulejmani, Gavrani, Ivan Sever, Kornelija, Maja Bajamić, Marija Jelovečki, Mate Grgat, Mor Roll i Vedran Roguljić.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, u dva festivalska dana nastupit će više od 50 izvođača, a Festival prati više od 80 medijskih pokrovitelja iz Hrvatske i regije

 

24. travanj 2024 19:31