StoryEditorOCM
GlazbaStigla potvrda

Mišo Kovač ipak će održati veliki koncert u Splitu na posebnoj lokaciji, očekuje se 20 tisuća ljudi: ‘Bit će lom!‘

Piše Klara Rožman/JL
18. travnja 2022. - 16:16

Potvrđeno je! Mišo Kovač će u nedjelju 5. lipnja u Splitu, na starom Hajdukovu placu, nastupiti na koncertu pred dvadesetak tisuća ljudi!

- Bit će lom - kaže Mišo, koji se veseli koncertu i nastupu pred splitskom publikom pogotovo zato što će se sve to održati na Starom placu, mjestu nekih od najvećih Hajdukovih pobjeda u povijesti, a za koji Mišu, kao vjernog navijača splitskih "bilih", vežu posebne uspomene, piše Jutarnji list.

Legendarnom pjevaču, koji će u srpnju navršiti osamdeset i jednu godinu, to će biti prvi veliki nastup nakon onog u punoj Areni Zagreb 2019. godine, ali i prvi koncert u Splitu još od 2018. godine. Bit će to, nesumnjivo, jedan od najvećih koncerata najprodavanijeg pjevača s ovih prostora, pravi spektakl u produkcijskom i glazbenom smislu, a Miši će se na koncertu simboličnog naziva "Samo nas nebo rastavit može" pridružiti brojni prijatelji glazbenici i na taj način dati ovom spektaklu novu dimenziju.

Mišin lipanjski koncert, na kojem će legenda s publikom pjevati svoje najveće hitove nastale tijekom karijere dulje od pola stoljeća, mjesecima se pripremao u strogoj tajnosti. Mišo, koji tijekom pandemije korone nije želio nastupati pred ograničenim brojem ljudi, nije htio da išta od koncertnih planova ode u javnost dok sve ne bude sigurno i potvrđeno. Sada, kada je tako, Mišo kratko kaže: Spreman sam!

image

Dalmatinska legenda priprema novi koncert

Cropix

Legenda je doista u životnoj formi. Sa svojom vjernom suprugom Lidijom Kovač - s kojom je tijekom Uskrsnih blagdana proslavio dvadesetu godišnjicu braka, na fešti na kojoj se uz bračni par Kovač okupilo par njihovih najbližih prijatelja - Mišo je cijelu zimu proveo u Podstrani, nedaleko od Splita, a morski zrak i blaga klima gode svima, pa tako i čovjeku koji je po svim statistikama prodao apsolutno najviše ploča i nosača zvuka na ovim prostorima, piše Jutarnji list.

- Ja nemam plesačice koje skaču, podižu noge, ugrijavaju atmosferu i nešto izvode. Ne! Na sceni na koju izlazim samo su mikrofon, reflektor i ja - kaže Mišo, piše Jutarnji list.

25. lipanj 2024 02:01