StoryEditorOCM
GlazbaZbog pada prihoda

Kako je moguće da je i Severina došla na popis ljudi koji će dobiti pomoć od države? Menadžer pjevačice otkriva detalje neobične priče  

Piše Šibenski.hr
23. travnja 2020. - 19:14



U medijima su se tijekom dana pojavili natpisi kako je splitska pjevačica Severina zatražila pomoć od države jer su joj , kako neslužbeno saznaje Večernji list, prihodi pali za više od 20 posto zbog situacije s koronavirusom.

Davor Grgin, dugogodišnji PR pjevačice rekao je za Slobodnu Dalmaciju kako Severina nije zatražila tu pomoć već njeni zasposlenici.

- Zatražena je mjera potpore za zaposlenike u tvrtci \'Dobrodošao u klub\', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru bez njezine prethodne suglasnosti i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe izvještavati javnost - kazao je Grgin.

 

19. travanj 2024 04:40