StoryEditorOCM
GlazbaKAOS NA NASTUPU

Bijesna Marija Šerifović prekinula novogodišnji koncert nakon što su iz publike na nju bacali petarde: ‘Kreteni jedni!‘

Piše I. P.
1. siječnja 2024. - 12:32

Marija Šerifović odlučila je ranije završiti svoj novogodišnji nastup u Zenici zbog problematičnog ponašanja osoba iz publike. Naime, pjevačica je bila primorana prekinuti koncert nakon što su je neki iz publike gađala petardama, što je dovelo do njene odluke da napusti binu, piše Republika.

Bijesna zbog situacije, Marija se obratila okupljenima prije nego što je napustila binu.

- Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da netko tko je u blizini te osobe zna tko je ona je pa je nađite i je*ite joj vi mater poslije, OK? - rekla je Marija.

- To je sada manje važno. Što hoću reći? Bila je čast i zadovoljstvo pjevati ovih sat i 45 minuta za vas. Dugo mi se ova situacija nije dogodila. Praviti ću se da se nije dogodila. Sigurna sam da ni vi niste baš ponosni na to, ali pustimo to na stranu - zaključila je Šerifović.

Marija Šerifović nedavno je dospjela u fokus regionalne javnosti nakon što je pomoću surogat majke iz Amerike dobila sina. Razmišljala je otkazati nadolazeće koncerte kako bi se posvetila majčinstvu, no ipak je odustala od toga i odlučila nastupiti na dogovorenim gažama. 

27. travanj 2024 20:14