StoryEditorOCM
GlazbaNEVIDLJIVA SCENA

Ane Paška, jedinstvena glazbenica, večeras u Azimutu otvara ovogodišnju koncertnu sezonu

Piše šibenski.hr
27. siječnja 2024. - 09:49

‘Nevidlijva scena‘ regionalni poznati i priznati glazbeni program kluba Azimut i udruge Kolektiv 4B ide dalje. Prvi u nizu koncerata u novoj sezoni ‘Nevidljive scene‘ je onaj u subotu, 27. siječnja, kada na Azimutovu pozornicu stiže jedinstvena glazbenica, Ane Paška. Ulaznice za ‘KoncArt‘, autorski muzički performance, su u prodaji na Entrio.hr online sustavu. Početak koncerta je točno u 21 i 30.

„Riječ je prvom ovogodišnjem koncertu i pamtit ćemo ga ne samo kao prvog već kao jedinstvenog jer svi koji prate rade umjetnice Ane Paška, znaju da je zaista riječ o događanju koje ne nalikuje nijednom drugom”, poručili su iz Kolektiva.

Glazbena izvedba umjetnice Ane Paške koja je na rasporedu ove subote, 27. siječnja, donosi jedno posebno iskustvo, doživljaj za pamćenje. Klub Azimut otvara svoja vrata samo za ovu priliku. Broj publike je ograničen, a čekaju vas sjedeća mjesta jer ono što se sprema zaslužuje punu, intimnu pozornost.

„ Autorica pjeva, recitira, u ponekim trenucima igra se s glasom i odlazi u nepoznate glasovne pejzaže, priča i pjeva o djetinjstvu, obitelji, stereotipovima, o majčinstvu, ljudskoj gluposti, o novcu, o zlobi, o glazbi i veselju. Postoji mogućnost da ćete tijekom koncarta posjetiti paški trg i susresti se s autentičnim uličnim dijalogom. Sve te teme možete doživjeti kroz upečatljive pjesničke slike, metafore, asocijacije, u kojima se mogu prepoznati svi”, stoji u opisu programa.

Program „Nevidljive scene“ održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH.

29. travanj 2024 01:34