StoryEditorOCM
OstaloBravo momci i cure

Šibenski parakarataši najuspješniji u državi: s prvenstva donijeli tri zlata i jednu broncu, te "ulaznicu" za EP u Zadru

Piše Branimir Periša
19. travnja 2024. - 13:16

Dirljivo pismo zajedno s fotografijama stiglo nam je iz Parakarate kluba "Krka" Šibenik, nakon natjecanja u Ivanja Reci.

-Sad kad su nam se slegle emocije, šaljemo izvješće s vjerojatno najboljeg parasportskog rezultata Šibensko-kninske županije općenito. Naime, naš klub nastupio je na Prvenstvu Hrvatske u parakarateu i po broju osvojenih odličja bio najuspješniji parakarate klub u Hrvatskoj. - glasi odlična vijest.

-Osvojili smo 3 zlatne medalje, odnosno troje naših natjecatelja postali su prvaci hrvatske u različitim kategorijama parakaratea, jedan naš natjecatelj postao je viceprvak hrvatske i još jedna brončana medalja otišla je u Šibenik.

Julija Karadakić peti put uzastopno osvojila/obranila je naslov prvakinje Hrvatske.

Dora Pilepić nakon prošlogodišnjeg srebra s PH, ove godine postaje prvakinja Hrvatske.

Gabriel Valentin Ledenko prvi put nastupa na PH i postaje prvak Hrvatske.

Natalija Tomasović također kao debitantica na PH postaje viceprvakinja Hrvatske.

Nika Rajić osvaja broncu na Prvenstvu Hrvatske što joj je 3. uzastopna medalja s PH.

Ovo je zaista povijesni uspjeh šibenskog sporta. Nadodat ćemo da je naša Julija Karadakić svojim dosadašnjim rezultatima izborila nastup na Europskom prvenstvu koje se održava u svibnju u Zadru i vjerujemo da ćemo trenutnom povijesnom uspjehu šibenskog sporta dodati još jednu stranicu. - zaključuju iz Parakarate kluba "Krka" Šibenik.

02. svibanj 2024 21:59