StoryEditorOCM
Ostalotri od tri

Šibenčani ‘pomeli‘ konkurenciju na najvećem kickboxing turniru u Hrvatskoj, imaju i najbolju borkinju

Piše Krešimir Gulin
10. prosinca 2023. - 11:00

Jučer je u Makarskoj održan najveći otvoreni kickboxing turnir u Hrvatskoj, Croatia open 2023, na kojem je nastupilo 492 natjecatelja iz 62 kluba.

Kickboxing klub Dalmatino je nastupio u K-1 disciplini sa svoja tri predstavnika koji su osvojili tri zlatne medalje i nagradu za najbolju žensku borkinju u ringu.

image

Laura Lokas

Privatni album

Laura Lokas je nastupila u konkurenciji juniorki do 56 kg i prikazala izvanredne borbe u ringu.

- U samoj završnici natjecanja, u polufinalu je porazila protivnicu iz Sinja, a u finalu je dominantno svladala protivnicu iz splitskog Pitbulla. Ovakvom izvedbom je zaslužila i proglašenje za najbolju borkinju u ringu.

Franko Peran je svojim nastupom u konkurenciji juniora do 57 kg napokon pokazao svoju kvalitetu i dosegao sami vrh natjecanja. On je u polufinalnoj borbi porazio natjecatelja iz Zagreba, a u finalnoj je tehničkim nokautom svladao protivnika iz Imotskog i time osvojio zlatnu medalju.

image

Franko Peran

Privatni album

Ovim pobjedama su se i Franko i Laura nametnuli kao ozbiljni kandidati za reprezentaciju Hrvatske, a tu potvrdu će morati zatražiti na državnom prvenstvu na proljeće- kazao je Damir Lambaša, trener u KBK ‘Dalmatino‘.

Snježana Prgomet, nakon osvojene bronce na svjetskom prvenstvu u Portugalu, nastavlja pobjednički niz. Ona je u seniorskoj konkurenciji do 48 kg svladala protivnicu iz Zagreba, te je osvojila zlatnu medalju.

image

Snježana Prgomet

Natjecateljima su u kutu bili trener Damir Lambaša i europska prvakinja Nives Radić. Voditelj ekipe je bio predsjednik kluba Darko Mikulandra.

27. travanj 2024 23:35