StoryEditorOCM
NogometHIT TRANSFERMARKTA

Vrijednost igrača Šibenika u zadnjih šest mjeseci narasla nevjerojatnih 1000 posto!

Piše Šibenski.hr
7. siječnja 2021. - 16:48

Vrijednost nogometaša Šibenika, prema podacima Transfermarkta, stranice koja prati transfere igrača u gotovo svim profesionalnim ligama, u posljednjih šest mjeseci narasla je nevjerojatnih 1000 posto!

Naime, na samom početku sezone čitava momčad sa Šubićevca vrijedila je oko 700.000, a sada se njena vrijednost procjenjuje na sedam milijuna eura.

Cijena je tako najviše narasla 19-godišnjem kapetanu Marku Bulatu. Mladi veznjak vrijedio je 500.000 eura, no dobrim igrama na jesen tu je letvicu podignuo za čak tri puta te njegova cijena danas iznosi 1,5 milijuna eura.

Drugi po vrijednosti među Narančastima je Prince Ampem čiju vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 700 tisuća eura, a nakon njega treće mjesto dijele napadač Deni Jurić i golman Nediljko Labrović čija je cijena sada 600 tisuća eura.

Posebne zasluge svakako idu i treneru Krunoslavu Renduliću koji na Šubičevcu radi odličan posao, pa je cijena proteklih nekoliko mjeseci skočila gotovo svim igračima.

Za usporedbu, nakon Šibenika cijena momčadi najviše je narasla Gorici, aktualnom hitu prvenstva. Oni su vrijednost svojih igrača u proteklom razdoblju podigli za 38 posto.

18. travanj 2024 20:20