StoryEditorOCM
Nogometiz splitskog kantuna

Tramezzani uoči Šibenika: Sjećam se trenerskog debija na Šubićevcu, bila je to vrlo teška i komplicirana utakmica. I ovaj put će biti slično

Piše Ivan Renić/SD
15. svibnja 2021. - 17:26

Susret na Šubićevcu najavio je i trener Hajduka Paolo Tramezzani.

- Sjećam se trenerskog debija u Šibeniku i velike želje da se dobro započne. Bila je to vrlo teška i komplicirana utakmica. Ni ona na Poljudu nije bila jednostavna. I ovaj put će biti slično. Želimo nastaviti igrati dobro. Uspjeli smo se rekuperati i spremni smo za finiš sezone – kazao je.

Talijanski strateg osvrnuo se na pobjedu protiv Gorice.

- Igrali smo zaista dobro. Prezentirali smo kvalitetan nogomet. I ovog puta moramo ponoviti istu igru koja nam je u posljednjih nekoliko utakmica omogućila dobre izvedbe.

Dimitrov se u prošlom kolu vratio u momčad, no obnovio je ozljedu na samom početku dvoboja.

image
Paolo Tramezzani debitirao je na klupi Hajduka upravo na Šubićevcu
Nikša Stipaničev/Cropix

- Jako mi je žao zbog njega. Žrtvovao se kako bi pomogao momčadi. Nedostajat će nam u ove zadnje dvije utakmice. Nadam se da će se vratiti u bugarskoj reprezentaciji za koju je dobio poziv. Vratio nam se Simić nakon suspenzije, a lijepo je i kada možeš računati na mlađe igrače kao što je bio slučaj sa Ševeljom. Čitavu utakmicu odigrao je koncentrirano i lijepo se nadopunjavao s Vuškovićem. Lijepo je bilo vidjeti da tako mlad igrač nastupa s toliko osobnosti – hvalio je Tramezzani 20-godišnjeg stopera.

Hajduk trebaju dvije pobjede, ali za Europu se moraju poklopiti i drugi rezultati.

- Već neko vrijeme znamo da ne smijemo učiniti krivi korak. Istina, ne ovisi sve o nama, ali ne zamaramo se time. Naš cilj je pobijediti. Razgovarao sam s igračima te ostajemo fokusirani na sebe. Na kraju prvenstva ćemo podvući crtu i vidjeti dokle smo stigli. Za mene je bitno da momčad drži visoki nivo, ne samo na utakmicama, već i na treningu – zaključio je.

24. travanj 2024 00:20