StoryEditorOCM
NogometViše nema dvojbi

Stigla informacija koju su navijači 'Vatrenih' s nestrpljenjem iščekivali: Šuker u Bakuu otkrio kakva je budućnost Ivana Rakitića u reprezentaciji

Piše Dražen Antolić/SN
8. rujna 2019. - 21:39

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, izašao je pred novinare ispred Bakcell Arene i kazao da fanovi Ivana Rakitića ne moraju biti zabrinuti.

- Najvažnije je da će Rakitić sigurno i dalje igrati u reprezentaciji, da će još zabijati puno golova i donijeti puno radosti - konstatirao je Šuker, koji je o Vatrenom iz Barcelone još kazao:

- Nije moje, obično ne komentiram što rade privatno. Imam ga na whatsappu, pričali smo, zaželjeli si nešto pred utakmicu…

Iznenadio ga je njegov otkaz.

- Iznenadio me, isto tako mislio sam da će otići u PSG zadnji dan prijelaznog roka. Takav je nogomet, neki drugi igrači se nisu dogovorili i on je izostao iz toga posla. Na izborniku i njemu je da poslije ove utakmice sjednu i razgovaraju. Svaki igrač je dobrodošao, hrvatska reprezentacija ima svoje regule, a Rakitića ćemo gledati na Europskom prvenstvu. Mislim da će igrati dobru rolu i sigurno se naći s izbornikom.

Nakon Azerbajdžana Vatreni igraju s Mađarskom u Splitu. Međutim, Šuker nije htio o tome govoriti:

- Sljedeća utakmica je ovdje, a kasnije ćemo razmišljati dalje.

Nahvalio je mlade:

- Možemo se radovati igračima koji dolaze, Vlašiću, koji je zabio gol, pa Brekalu… HNS i navijači mogu biti mirni, imamo dobru budućnost za 2022. u Kataru, te za 2026. gdje bi bilo prekrasno da igramo u Americi i Meksiku. Žao mi je što nije bilo i više golova u Slovačkoj, krivo mi je zbog šanse Vide, a drago što je Lovren dao pogodak. Drago mi isto tako je da je Petković zabio gol, znam što znači imati u reprezentaciji centafora koji je u kontinuitetu strijelac. Dalić je dobio u Petkoviću tipičnog centarfora koji će možda na svakoj utakmici zabiti gol ili dva.

18. travanj 2024 11:47