StoryEditorOCM
Nogometispunili plan

Rendulić slavi veliki trenerski skalp: Došli smo otvorenoga garda, po tri boda i zasluženo smo ih uzeli

Piše Vedran Babić
18. listopada 2020. - 18:31

Krunoslav Rendulić slavi veliki trenerski skalp! U Poljudu je sa Šibenikom porazio svoj nekadašnji klub Hajduk i neočekivano uzeo važne bodove u borbi za ostanak. Presretan i zadovoljan, u emisiji Hajduk Digital Live poslije utakmice je posložio svoje dojmove:

- Čestitam dečkima na odličnoj utakmici. Došli smo otvorenoga garda, po tri boda. Zasluženo smo ih uzeli. Često smo izlazili visoko naprijed, a krenuli smo s trojicom stopera jer Caktaš igra dobro između linija i praktički je druga špica. Sve ostalo je bilo kako treba. Hajduk ima kvalitetu i znali smo da ćemo se u jednom trenutku morati braniti i srećom uspjeli smo u tome.

Junaci su bili strijelac jedinog pogotka Emir Sahiti i vratar Nediljko Labrović koji je obranio nekoliko rijetkih opasnih pokušaja Hajduka, uključujući onaj Vuškovićev iz sudačke nadoknade.

- Sahiti ima kvalitetu, ali i problem kontinuiteta. Nije igrao godinu dana i to se osjeti. Sada malo-pomalo hvata konce. Koristan nam je i odradi sve što treba, pogotovo u obrani. Naprijed je uvijek opasan – kaže Rendulić.

U naredna dva kola Šibenik čekaju još dva teška suparnika, oba na Šubićevcu – Dinamo i Rijeka.

- Ne volim čuti da se nema što izgubiti. Uvijek se imaju izgubiti tri boda – poručio je Rendulić.

19. travanj 2024 18:05