StoryEditorOCM
NogometModri vabe Jurića

Na pomolu još jedan veliki transfer na Šubićevcu. Dinamo želi najboljeg strijelca Šibenika

Piše Pišu Krešimir Gulin i Davorin Olivari/SN
11. svibnja 2021. - 09:18

Dinamo je na Šubićevcu očito našao izdašno polje s kojega bere vrijedne plodove. Naime, nakon Marka Bulata Modri su bacili oko na još jednog nogometaša Šibenika.

Kako pišu Sportske novosti Modri ovog ljeta kreću po napadača Narančastih Denija Jurića. On je veliki 'pick' Modrih, zainteresiranost je ogromna, a kad je tako može se očekivati da Jurić postane novi igrač Dinama, pišu Sportske novosti.

Interes Dinama za Jurića ne čudi, jer je Australac hrvatskih korijena igrama u Šibeniku ove sezone skrenuo pozornost na sebe. Nisu rijetki oni koji smtaraju kako je Jurić uz Petkovića i Miereza najbolji napadač 1.HNL.

Jurić ima ugovor sa Šibenkom do ljeta 2022. godine. To znači da će u kasu kluba sa Šubićevca kapnuti solidna odšteta posegnu li Zagrepčani za centaroforom Narančastih.

Neslužbeno se govori, kako Šibenik neće pristati na manje od milijun eura odštete. Kako se šuškalo ove zime, Bjelica i njegov Osijek raspitivali su se na Šubićevcu za Jurića. Navodno su nudili pola milijuna eura. Glatko su odbijeni, jer su procijenili da Jurića mogu prodati za puno više novca.

Osijek je tada uzeo iskusnog Santinija, a Šibenik očito pogodio jer je Jurić na porljeće igrao sjajno i dodatno si podigao cijenu.

Dakle, na pomolu je novi dobar posao na Šubićevcu i još jedan plus za sportskog direktora Ivana Bulata koji je prošlog ljeta doveo Denija Jurića u Šibenik iz drugoligaša Rudeša kao popriličnog anonimca da bi se samo godinu dana kasnije za njega interesirao prvak države.

To je i još jedan dokaz kako je Šibenik poželjna sredina za razvoj igrača.

18. travanj 2024 20:38