StoryEditorOCM
Nogometzimski mercato

Klub sa Šubićevca blizu suradnje s milijunašem i Beckhamovim partnerom iz Amerike!?

Piše Davor Trutin/SN
13. siječnja 2021. - 16:11

Šibenčani se i dalje nalaze u Medulinu na zimskim pripremama koje nikad nisu bile kraće, jer već idućeg petka (22. siječnja) nastavljaju s HNL-om i to derbijem protiv Hajduka na Šubićevcu. Što se igračkoga kadra tiče, za sada je dogovoren “samo” Gordon Schildenfeld, ali zimski mercato za Šibenčane još nije gotov.

Narančasti u Medulinu zabili ‘petardu‘ Međimurcima, u Šibenik dolazi napadač reprezentacije Bolivije?

Kako smo već pisali, i dalje je otvoren natječaj za napadača, a u igri su trojica - dva stranca i jedan iskusni Hrvat. Od dvojice s inozemnim putovnicama jedan je Argentinac s talijanskom putovnicom Ignacio Bailon (26), koji trenutno nastupa za San Antonio FC u sjeverno-američkoj USL ligi. Za njega je zanimljivo to što ga je novim kolumbijskim vlasnicima Šibenika preporučila bivša legenda toga kluba - slavni Juan Sebastian Veron!

Drugi je reprezentativac Bolivije Victor Abrego (23), koji nastupa za Bolivar, najpoznatiji klub te latinskoameričke zemlje. Ovaj potencijalni transfer ostvario bi se u slučaju da Kolumbijci, koje do formalnog preuzimanja vlasništva kluba dijeli zadnji dokument (rješenje Ministarstva koje debelo kasni), realiziraju dogovor o partnerstvu s grupacijom Marcela Claurea. Ovo je vrlo zanimljiva priča koja se proteklih tjedana zavrtjela u nogometnim krugovima.

Naime, novi vodeći ljudi šibenskog prvoligaša, Kolumbijci Eduardo Zapata i Francisco Cardona, u vrlo su dobrim poslovnim odnosima s tim američko-bolivijskim milijunašem, koji je uz FC Bolivar suvlasnik FC Intera iz Miamija, kluba koji se natječe u MLS-u, a čiji je suvlasnik i predsjednik slavni David Beckham. Doznajemo kako je ova nova suradnja Kolumbijaca i Amerikanaca vrlo izgledna, samo još nije definirana u kojem obliku.

15. travanj 2024 07:59