StoryEditorOCM
NogometVečeras na Maksimiru

Jakirović najavio utakmicu protiv Šibenika: ‘Maksimalan respekt. Ne znam je li ijedan drugoligaš to napravio‘

Piše Šibenski.hr
16. kolovoza 2024. - 08:43

Dinamov trener Sergej Jakirović najavio je utakmicu trećeg kola HNL-a u kojem će njegova momča dvečeras od 21 sat ugostiti Šibenik. U Maksimiru će tako gledatelji moći pogledati sraz dviju ekipa koje zasad imaju maksimalan broj bodova.

“Maksimalan respekt, uzeli su šest bodova iz dva kola na teškom gostovanju u Osijeku i kod kuće protiv Slaven Belupa”, pohvalio je Dinamov strateg svojeg sutrašnjeg protivnika i prokomentirao što očekuje od dvoboja. “Imaju dobrog i ambicioznog trenera, poznaje ekipu s kojom je prošao drugu ligu. Vide se mehanizmi u njihovoj igri, znaju što žele. Imat će veliki motiv na Maksimiru, kao što ga ima i svaka momčad koja dođe. Na nama je da odgovorimo maksimalnim pristupom, ali i da rasporedimo minutažu pošto nas za četiri dana čeka utakmica s Qarabagom. Želimo se dobro prezentirati i razveseliti navijače s nova tri boda”, kazao je Jakirović za Telegram.

Jakirović se opet vratio na odličan Šibenikov ulazak u prvenstvo.

“Ne znam je li ijedan drugoligaš u zadnjim godinama u dva kola skupio šest bodova, trebalo im je za to 15 kola. Pričam napamet. Šibenik je pokazao da ga se mora respektirat, da te može kazniti. Imaju glavu i rep, dugo su zajedno. Moramo biti maksimalno fokusirani da bismo pobijedili”, otkrio je 47-godišnjak.

20. rujan 2024 19:23