StoryEditorOCM
Nogometigrali kao ekipa

‘Bili smo i prije blizu pobjeda, ali nam se sad sve vratilo. Ovo je veliki korak prema našem cilju!‘: evo što su nakon utakmice izjavili junaci sa Šubićevca

Piše Krešimir Gulin
24. travnja 2021. - 20:00

Evo što su nakon utakmice sa Slaven Belupom i važne pobjede izjavili junaci sa Šubićevca: Deni Jurić, Mario Ćurić te trener Sergio Escobar koji je napokon došao do punog plijena na klupi Šibenika.

- Puno nam znače ovi bodovi u borbi za opstanak. Sad smo kudikamo mirniji, imamo još pet kola do kraja i idemo to odraditi kako spada. Drago mi je zbog gola, ali još i više zbog asistencije iz koje je Ćurić zabio svoj prvi gol u 1.HNL- kazao je Deni Jurić, najbolji igrač utakmice.

- Presretni smo zbog pobjede, napravili smo još jedan veliki korak prema našem cilju. Sretan sam što sam zabio i pomogao ekipi. Ovo je moj prvijenac i nadam se da će biti još golova. Odigrali smo dobro kao ekipa, prvo poluvrijeme smo baš dobro izgledali. Ovo su velika tri boda i vjerujem da na ovome nećemo stati- istaknuo je Mario Ćurić.

image
Mario Ćurić zabio je na asistenciju Denija Jurića svoj prvi pogodak
Nikša Stipaničev/Cropix

- Jako sam sretan zbog igrača koji su od prve do 90. minute odradili sve što su trebali. Rade vrlo dobro na treniznima preko tjedna i sad im se vratilo. Zaslužili su ovu pobjedu. Bili smo i prije blizu pobjeda, naročito protiv Gorice, ali sada nam se sve vratilo. Sretan sam i što su i mladi igrači dobili minute u ovako važnoj utakmici i jako dobro odgovorili na sve izazove. Ova nas pobjeda jako približava ostanku u ligi. Teško da se mogu poklopiti svi negativni rezultati pa da opet dođeno u opasnu zonu. Međutim, želimo nastaviti osvajati bodove i već u idućoj utakmici s Lokomotivnom možda i matematički osigurati opstanak- izjavio je Sergio Escobar, trener Šibenika.

image
Sergio Escobar
Nikša Stipaničev/Cropix
19. travanj 2024 16:32