StoryEditorOCM
NogometRuganje na najjače

Pročitajte kako su Bad Blue Boysi najavili utakmicu s Dinamom, bocnuli su i najvećeg rivala

Piše Šibenski.hr
16. kolovoza 2024. - 13:57

Dinamovi najžešći navijači Bad Blue Boysi večeras na utakmici sa Šibenikom slave 38. rođendan. Tom su prigodom pozvali svoje pripadnike i simpatizere da u što većem broju pohode taj susret koji se igra na stadionu u Maksimiru (21 sat, prijenos MaxSport 1), ali su se i ‘očešali‘ o najvećeg rivala Hajduk.

Klub s Poljuda pamti i uspješnije dane, a Boysi su to na navijački način posebno naglasili. Prije proslave svog rođendana na susretu na kojem igraju jedine dvije neporažene momčad u prva dva kola SuperSport HNL-a u poruci koji su objavili na svom kanalu napisali:

Maksimir, 21h!

Europske utakmice bi trebale biti nagrada za nas kao navijače za sve što pokazujemo u domaćem prvenstvu s kojim sve počinje i završava i zato su za nas ovakve utakmice najmanje jednako važne kao i one koje slijede u europskim natjecanjima.

Ova utakmica je odličan uvod u spektakl koji nas očekuje u utorak i najbolje od nogometa što hrvatski sjever i jug imaju.

Vidimo se na Maksimiru!

Napisali su to Boysi u najavi večerašnjeg prvenstvenog susreta sa Šibenikom, a pred utakmicu play offa Lige prvaka protiv azerbajdžanskog prvaka Qarabaga na Maksimiru u utorak. Hajduk koji u HNL-u u leđa gleda čak i Šibeniku je šokantno ispao od slabašnog slovačkog Ružomberoka u 3. kolu kvalifikacija Konferencijske lige, dva ranga slabijeg europskog natjecanja. To posebno peče navijače "bijelih" i zbog toga što su njihovi susjedi Šibenski Funcuti također veliki rivali. A sve navijače kluba s Poljuda pogotovo smeta to zbog toga što je Šibeniku ova sezona povratnička u elitnom rangu, što ima višestruko manji budžet. Nakon dva odigrana kola Dinamo i Šibenik su osvojili po šest bodova, a Rijeka i četvrti Hajduk po četiri.

Povodom rođendana Boysi su najavili i ukrašavanje unutrašnjosti sjeverne tribine grafitima.

image
Goran Mehkek/Cropix
20. rujan 2024 19:23