StoryEditorOCM
Mali nogometŠibenčani ‘pucaju‘ visoko

Crnica se vratila pobjedama na Baldekinu; ‘Trobod‘ za kraj polusezone i prezimljavanje pri vrhu tablice

Piše Krešimir Gulin
17. prosinca 2022. - 10:48

Nakon dva uzastopna poraza na svom Baldekinu, malonogometaši Crnice upisali su pobjedu u zadnjoj utakmici prvog dijela sezone i skočili na drugo mjesto na tablici, odmah iza uvjerljivog Novog Vremena.

S druge strane, Osječani u Šibeniku nisu uspjeli demantirati status domaćinske ekipe, budući da na gostovanjima ove jeseni nisu uzeli niti jedan bod.

A mogli su to napraviti na Baldekinu, iako su gubili (1:4) sredinom drugog poluvremena. Naime, gosti su tri minute prije kraja utakmice gotovo poništili ugodno vodstvo Crnice i stigli na samo gol zaostatka (3:4). Bio je to i konačni rezultat, premda je Osijek imao prigodu za izjednačenje iz dvije ‘akumulacije‘.

Prvu šansu obranio im je odlični Luketin, dok je Pandurevićev šut zavrpio na gredi, pa je Crnica mogla slaviti vrijednu pobjedu.

Crnica – Osijek 4:3 (2:1)

ŠIBENIK- Dvorana na Baldekinu. Gledatelja 100. Suci: Mario Vecko i Filip Mijač. Strijelci: 1:0 Žilić (3.), 2:0 Šamija (18.), 2:1 Gelo (18.), 3:1 Vuković (25.), 4:1 Mudronja (29.), 4:2 Šalaj (31.), 4:3 Pandurević (37.). Najbolji igrač: Žarko Luketin (Crnica).

Crnica: Luketin, Škugor, Knežević, Katuša, Badrov, Vuković, Žilić, Šamija, Radić, Copić, Mudronja, Jolić.

Osijek: Rončević, Šalaj, Pandurević, Gelo, da Silva, Damjanović, Sinitsyn, Šerić, Pranjić, Kotris.

28. travanj 2024 16:14