StoryEditorOCM
Mali nogometlov na trofej

Crnica na završnici Kupa Hrvatske: ‘Idemo pokušati pomrsiti račune Makaranima za naše prvo, povijesno finale!‘

Piše Krešimir Gulin
10. prosinca 2021. - 10:45

Kada bi se samo gledala trenutačna prvoligaška tablica, onda bi šibenska Crnica bila autsajder na završnom turniru Kupa Hrvatske koji se ovog vikenda igra u Puli. Međutim, dojam je da su klubovi ove sezone kao nikad izjednačeni, izuzveši naravno apsolutnog favorita Olmissum. Uz to, činjenica da je Kup natjecanje koje uvijek nudi iznenađenja daju vjetar u leđa Šibenčanima.

Osim toga, Crnica u svojim redovima ima dosta iskusnih igrača koji znaju kako je to igrati važne utakmice (Bilić, Subotić, Andrijašević, Škugor...) a i trener Mladen Perica je prošao “bunu i bunicu” u futsalu.

Ruku na srce, i ždrijeb je malo pomazio Šibenčane koji su do final foura stigli preko dva drugoligaša vinkovačke Aurelie i zagrebačke Uspinjače.

Premda su Šibenčani poprilično loše krenuli u sezonu, kako je vrijeme odmicalo polako su hvatali formu.

Stoga, Crnica u Pulu putuje puna samopouzdanja na krilima dobrih rezultata u zadnje vrijeme, a trener Mladen Perica ima na raspolaganju kompletan kadar koji mu je na raspolaganju.

Dva rezulata koja Crnici daju razloga za optmizam su pobjeda u gradskom derbiju sa Šibenikom i remi u Makarskoj u zadnjem kolu. Baš je makarsko Novo vrijeme protivnik Crnici u polufinalu u petak:

- Dolazimo u Pulu s velikim zadovoljstvom i sretni smo što ćemo biti dio tako velike pozornice. Sigurno ne dolazimo s bijelom zastavom, vjerujem u moju ekipu i zajednički dogovor. U finišu jesenskog djela prvenstva drastično    smo popravili formu i to nam je dodatni motiv da vjerujemo da možemo pobijediti svakoga, pa tako i Novo vrijeme u polufinalu. Idemo uživati u futsalu i pokušati pomrsiti račune Makaranima te se nastojati plasirati u povijesni finale za naš klub - kazao je Mladen Perica, trener Crnice.

20. travanj 2024 04:13