StoryEditorOCM
KošarkaMakale Foreman

Šibenka vrlo brzo našla zamjenu za Browna. Na Baldekin stiže razigravač iz Rumunjske

Piše Krešimir Gulin
25. listopada 2023. - 08:55

Nakon sporazumnog raskida ugovora s Michaelom Brownom, uprava i trener Šibenke Damir Milačić odmah su se bacili na posao u potragu za novim playmakerom i pronašli ga nakon samo dva dana potrage.

Iz kluba s Baldekina u srijedu ujutro objavili su kako je novi član Narančastih Amerikanac Makale Foreman.

Riječ je o igraču koji dolazi iz Rumunjske iz Temišvarua. Rođen je 3. rujna 1997. (Kingsport, TN) i visok je 185 cm.

- Makale Foreman je naš novi igrač koji dolazi na poziciji playmakera sada kad smo u deficitu zbog odlaska Michaela Browna.

To je igrač koji dolazi iz natjecateljskog ritma što je meni jako bitno. Dolazi od dobrog trenera i iz dobre ekipe, rumunjskog Temišvara.

Procijenio je da mu je bolje za napredak igranje u Šibenci i igranje Premijer lige te ABA 2 natjecanja i praktički u dva dana smo ga uspjeli nagovoriti da dođe u Šibenku.

Zadovoljan sam učinjenim s obzirom u kakvoj se situaciji nalazimo. Mi jednostavno nismo imali izbora i nadam se da će nas sreća pomaziti što se tiče svega što nam dolazi. O njemu sve najbolje, želim mu dobrodošlicu i čekamo ga da dođe što prije- izjavio je Damir Milačić za službenu klupsku stranicu Šibenke.

Nakon potpisa oglasio se i Foreman:

- Uzbuđen sam i zahvalan što sam dobio priliku igrati za Šibenku. Jedva čekam doći u klub i upoznati svoje suigrače, trenere i sjajne fanove za koje sam čuo. Nadam se da ću pomoći timu da ostvari pobjede i veselim se sezoni koja nas očekuje- poručio je novi igrač Šibenke.

image

Makale Foreman, novi je igrač Šibenke

Šibenka.hr
05. srpanj 2024 15:03