StoryEditor

IKEA rješenja za osviještene turiste

Piše PROMO
19. travnja 2022. - 10:41

Današnji putnici od smještaja očekuju nešto više od kreveta i ormara za odjeću. Ponešto atmosfere doma, naznaka ekološke osviještenosti domaćina i naglasak na uređenju privremenog boravišta održivim proizvodima — donijet će dodatne bodove i pozitivne ocjene na portalima za booking. Izbor IKEA detalja za dom, kojima možete opremiti i svoje apartmane, primjeren je upravo ovakvim zahtjevima.

Udobne garniture za balkone i terase s jastucima od otpornih materijala, stropna, zidna ili podna rasvjeta s pripadajućom paletom štedljivih LED žarulja, kuhinjsko suđe i tave za pripremu brzih i laganih obroka, tanjuri čistih oblika i efektnih boja ili izdržljivi tepisi, samo su neka od rješenja koja nudi IKEA, a kojima će svaki apartman dobiti na kvaliteti.

Nadmadraci i različite zaštite za madrace, udobna posteljina od lana ili pamuka iz održivih izvora, lagani prekrivači i anatomski jastuci doprinijet će osjećaju udobnosti, dok će dovoljan broj vješalica u ormarima ili meki ručnici u kupaonicama svjedočiti kako su vlasnici posvećeni stvarnim potrebama gostiju. Pritom ne zaboravite na kante za razvrstavanje otpada – ekološka osviještenost i održive navike življenja iznimno su važne modernim putnicima.  

Dodatnu inspiraciju pronađite na IKEA.hr ili u IKEA Studiju za planiranje u splitskom CC1. Velike narudžbe IKEA sada dostavlja besplatno ili 50 % povoljnije, a IKEA sitnice koje želiš do 15 kg stižu ti kao paket već od 24,90 kn u cijeloj Hrvatskoj, uključujući i otoke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2022 10:44