StoryEditorOCM
Zvijezde onlineOBJAVILA NOVOSTI

Sjećate li se zvijezde serije ‘Dr. Quinn‘? Jane Seymour nakon četiri propala braka našla novu ljubav u 72. godini

Piše SCENA SD
15. studenog 2023. - 07:01

Zvijezda serije "Dr. Quinn" Jane Seymour (72) već je nekoliko tjedana na devetom oblaku. Na Instagramu je početkom mjeseca objavila dvije fotografije na kojima se vidi kako je sretna s glazbenikom Johnom Zambettijem (74), gitaristom benda "The Malibooz".

"Nikad nisam bila sretnija", opisala je Seymour snimke na kojima se priljubljuje uz svojeg dragog. Sada su njih dvoje otkrili nešto više o svojoj novoj ljubavi.

Kako prenosi Dailymail, Seymour i njezin novi partner razgovarali su o svojoj ljubavi tijekom ručka u New Yorku. Seymour, koja je glumila dr. Michaelu Anne "Dr. Mike" Quinn u TV seriji "Dr. Quinn" od 1993. do 1998., oduševljena je: "Ovo je nešto vrlo posebno i dar u ovo doba mog života. I mislim da i on osjeća isto." Njezin novi dečko je "divan i očito vrlo inteligentan, ali i vrlo koristan", objasnila je i dodala: "Svi koje poznajem ga vole. Svi mu se dive."

image

Jane Seymour i John Zambetti

Instagram/Jane Seymour

John Zambetti također je oduševljen svojom novom ljubavi. Posebno voli jednu karakteristiku. "Ona se sjajno ljubi", rekao je o Jane Seymour. Kad god bi se okrenula prema njemu, nadao se poljupcu.

Glumica se četiri puta razvela. Od 1971. do 1973. bila je zajedno s britanskim kazališnim menadžerom Michaelom Attenbouroughom (73). Godine 1977. Geoffrey Planer postao je suprug broj 2. Brak je završio razvodom 1978. godine. 1981. Seymour se vjenčala s Davidom Flynnom. 1992. je bilo gotovo. Njezin četvrti suprug bio je redatelj i producent James Keach (75), za kojeg se udala 1993. godine. Razvod je uslijedio 2015. godine.

U trećem braku glumica je dobila dvoje djece. Također ima blizance s Jamesom Keachom. Nedavno je imala dugogodišnju vezu s producentom Davidom Greenom (74). Međutim, brak se nije dogodio. Nedavno se veza raspala. Ali s Johnom Zambettijem, Jane Seymour brzo je pronašla novu sreću.

image

Jane Seymour

Valery Hache/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 16:12