StoryEditorOCM

Indira Levak iznenadila sve fotografijom iz jednog restorana: ‘Gledam koliko ovo čudo ima kalorija‘

Piše SCENA SD
26. studenog 2023. - 22:10

Osobe iz svijeta showbussinesa često moraju jako paziti kako bi održavale svoju liniju, pa fotografija nekoga s velikom količinom hrane ispred sebe nije svakidašnja. Pjevačica Indira Levak iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu novom fotografijom iz jednog restorana u Mariboru.

- Gledam koliko ovo čudo ima kalorija - napisala je Levak koja na slici gleda u mobitel. "Mijenjam ono moje od jučer za ovo", "Izgleda jako ukusno",  "Draga Indira sve ti je to tofu, samo navali",  "Wow! Koja divota",  "Ma baš te briga za kalorije, samo uživaj u dobroj hrani" nizali su se komentari ispod fotografije. 

Indira je nedavno gostovala na radiju gdje je pričala o svojim počecima glazbene karijere.

"Četiri godine sam radila kao državni službenik i rekla šefu: Šefe, ja vam tako volim glazbu, želim ići..., na što joj je on uzvratio: ‘Indirice, i mi tako tebe volimo, evo ti šest mjeseci neplaćeno, ako ti krene, krene, ako ne, ti se nama vrati...‘.

U Zagreb sam došla s jednim koferom, aspsolutno ne poznajući grad. Ja sam bila mali dotepenac, prepuštena sama sebi i izgubljena u Zagrebu. S 18 godina sam napustila roditeljski dom i otada sama zarađujem.

Prvo su mi društvo bili svi zagrebački konobari. Uzela bih novine pod ruku, sjela na tramvaj, pila kave, razgovarala s konobarima i molila Boga: Dragi Bože daj mi koncerata samo da mogu platiti stanarinu, ne moram ni jesti...

Prvi susjed mi je bio Jasensko Houra, on bi s cigaretom dolazio kod nas, slušao, rekao bi da nije to ni tako loše, bio nam je mentor...

Houra mi je prodao i auto, prve novce sam dala, Mercedes A klasa, rekla sam sebi tada da sam uspjela! Srela sam Houru nedavno, baš mi je rekao: Kud sam ti prodao taj auto, baš je bio dobar!" - nasmijala se Indira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 05:35