StoryEditorOCM
TV&RealityFINALNA VEČER

Finale RTL-ovog Superstara uvelike se kuha; Toni Peruško napravio show, gol do pasa u kožnjaku i šljokicama

Piše SCENA SD
9. prosinca 2023. - 21:22

Hana IvkovićToni PeruškoPetar Šegedin i Dino Miklaužić finalisti su ‘Superstara‘, a večeras će u spektakularnom finalu uživo jedno od njih izboriti i pobjedu. Trijumf u glazbenom spektaklu donijet će nekome od mladih i talentiranih finalista titulu hrvatskog ‘Superstara‘, ali i novčanu nagradu od 50 tisuća eura. 

"Plakat ću jer je ovo kraj‘, rekla je Severina u finalnoj emisiji ‘Superstara‘. U studio je ušla s Tončijem Huljićem.

"I sretna sam, i uzbuđena i tužna jer je kraj", rekla je Nika Turković, koja je ušla s Filipom Miletićem. Voditeljica Antonija Blaće je također tužna jer je showu stigao kraj. 

Večerašnjim nastupom led je razbio Petar Šegedin koji se osim pjevanja bavi i sviranjem. Svira nekoliko instrumenata, a u finalu će, kaže, dati maksimum. Otpjevao je pjesmu Sergeja Ćetkovića Pogledi u tami‘. "Sigurna sam da ćeš čuti lijepe riječi", rekla mu je Antonija.

Prvi je komentirao Tonči koji je rekao kako se kod njega ne radi o potrebi da pobijedi zbog novca nego zbog glazbe. "Ti je hodaš", rekao je Tonči. "Ti kada uđeš u studio ljubav se širi u koncentričnim krugovima i kad se ne mičeš, puna te je bina, puna je bila tvog glasa", rekla je Severina te ga upitala što kažu njegovi iz Korčule. Mnogo ih je stiglo u studio. Oduševio je i Niku Turković, kao i Filipa Miletića. "Glavni adut ti je emocija", rekao je. Petar je rekao kako nema riječi za sve što mu se događalo u ovom showu. 

Istrijan napravio show otkačenom modnom kombinacijom 

Drugi je nastupio Istrijan Toni Peruško koji smatra da je ‘Superstar‘ potreban paket. Pjevati je počeo prije tri godine, a smatra da je puno postigao te da je ovo tek početak njegove karijere. "Najbitnije je biti jak u glavi. Moramo ostati ljudi", rekao je Toni. Izveo je pjesmu Billyja Idola Rebel Yell‘.

"Definitivno si oduzeo titulu seks simbola Tončiju Huljiću", našalio se Filip Miletić. "Toni ovo je po meni napokon s glavom i repom - bio je to golemi wow, wow, wow", rekla je Nika. "Ti već imaš svoje sljedbenice i sljedbenike. Dao si sve ono što smo očekivali od tebe", rekao je Tonči te naglasio kako je ovo bio pravi on.  "Gdje ćeš završiti", pitala ga je Severina i pohvalila da je bio fantastičan.

image
Screenshot/rtl/

Toni je iznenadio i svojom modnom kombinacijom. Odlučio se za kožnu jaknu i kožne hlače, te "haljinu" satkanu samo od dijamantića, u kojoj je bio doslovce gol do pasa, a na polovici nastupa je skinuo kožnu jaknu te raspametio sve prisutne. "Jedva sam se izborio za ovu haljinu kod stilistice" našalio se Toni, a Antonija Blaće dodala je kako su večeras razmišljali isto, obzirom da je i ona odabrala crnu šljokičastu haljinu. 

Sinjanka Hana oduševila žiri

Hana Ivković je rekla kako je od prve audicije do finala postala slobodnije, odnosno nema toliko treme i ima više samopoudanja. "Kad se popneš na pozornicu, kada vidiš ljude koji te vole i slušaju, mislim da je to najljepši osjećaj", rekla je Hana. Sve je dirnula izvedbom When You Believe‘ Mariah Carey i Whitney Houston.

image
Screenshot/rtl/

Gromoglasan pljesak dogodio se u studiju, a Nika Turković se rasplakala tijekom izvedbe. "Što ti nama radiš?", rekla je Nika Turković i pohvalila njezinu izvedbu "Kompletno si me kupila. Izgledaš prekrasno, pjevaš prekrasno i hvala ti što si tu", zaključila je. Severina je rekla kako je za nju princeza i zahvalila joj na svim nastupima, a posebno na ovom finalnom. "Tiha voda brege dere", rekao je Filip. "Sabrana i stamena", rekao joj je Tonči i dodao kako je ona baš "stare duše". 

Dino otkrio tko mu je najveća konkurencija

"Borimo se za pobjedu, a najveća konkurencija mi je Hana", rekao je Dino Miklaužić jer o njezinom pjevanju nema nitijednu lošu riječ. No, sada je fokus na njemu. Dino Miklaužić otpjevao Whole Lotta Love‘ Led Zeppelina. Navijači su svakako zadovoljni, a žiri? Filip Miletić je i više nego oduševljen. Dino je priznao kako je malo ‘poletio‘ zbog ‘Superstara‘ i da se nakon finala mora vratiti u normalu. Naravno, to je bila šala. 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 16:01