StoryEditorOCM
TV&RealityBRAK NA PRVU

Dok Tina tvrdi da se u show prijavila najviše zbog ljubavi i iskustva, Tiago kaže: ‘Nemam što izgubiti‘

Piše SCENA SD
31. siječnja 2024. - 19:57

U prvoj epizodi četvrte sezone RTL-ova sociološkog eksperimenta "Brak na prvu" vjenčali su se Slovenka Tina i Brazilac Tiago.

Tina je sudjelovala u slovenskoj verziji showa "Gospodin Savršeni", a dolazi iz Kopra. Voli more i obožava vožnju autom, motorom, brodom... Diplomirala je novinarstvo, medije i marketing, a potom se preselila u Amsterdam, gdje je radila za produkcijsku i distribucijsku tvrtku. 

Tiago, pak, dolazi iz Brazila i već je šest godina u Hrvatskoj, gdje radi u logistici u službi za korisnike. Prvo je iz Brazila stigao u Njemačku zbog nogometa, ali kako stvari nisu išle kako je planirao, tražio je susjednu zemlju, gdje bih mogao legalno ostati. Došao je u Hrvatsku i počeo raditi.

Prvu večer Tina i Tiago su se već i poljubili, no odlučili su kako će s daljnjim koracima ipak pričekati. Natjecatelji su nam odgovorili na tri blic pitanja:

1. Zašto ste se prijavili u ‘Brak na prvu‘?

Tina:  U "Brak na prvu" prijavila sam se iz različitih razloga; najviše zbog ljubavi, iskustva, novih poznanstva i pomicanja svojih granica. Moglo bi se reći da volim ljubav, vjerujem u ljubav, jako sam romantična i volim nove izazove.

Tiago: Rekao sam - zašto ne?! Sada sam slobodan, nemam što izgubiti, a i svidjelo mi se sudjelovati u sociološkom eksperimentu.

2. Što vam je prošlo glavom kad ste ugledali svog odabranika?

Tina: Uf, puno stvari mi je prolazilo glavom. Prvo sam vidjela pogrešnog momka i mislila da je moj muž, nisam od stresa vidjela mog odabranika! Poslije smo i on i ja prasnuli u smijeh, što mi je sve jako olakšalo. Energija je bila odlična.

Tiago: Bio sam sretan zato što se Tina smijala i imala je super vibru, snažan pozitivan pristup, kakav zamišljam za život s partnerom. Odlučio sam ne suditi ništa na prvu te vidjeti pozitivno i ljepotu tog trenutka te nam pružiti šansu za nešto lijepo u eksperimentu.

3. Kako mislite da će se razvijati vaš bračni odnos?

Tina: Rekla bih da naš odnos može ići u dva smjera: ili će biti najbolja stvar ikad ili najlošija. Kad se spoje dvije jako temperamentne osobe, a u tome imam iskustva, može biti teško komunicirati i kontrolirati emocije. Bit će izazov, sigurno.

Tiago: Sigurno ćemo imati i dobre i loše trenutke, ali zajedno ćemo prebroditi i dobro i zlo, ali bitno je da to radimo zajedno. Spreman sam za tu avanturu i čini se da ima stvarno veliki potencijal za nekoga tko će biti moj savršeni partner za život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 19:31