StoryEditorOCM
Šuška seOTPUŠTEN JE

Voditelj priznao gay aferu s kolegom, a ima suprugu. Upoznali su se kad je imao 15 godina, svima je lagao

Piše SCENA SD
7. prosinca 2023. - 16:37

Britanski voditelj Philip Scofield prije pet mjeseci priznao je da je bio u vezi s mladim kolegom, s kojim je radio u emisiji "This Morning". Isprva je demantirao glasine. U međuvremenu se doznaje da je poznanstvo sklopljeno dok je muškarac bio maloljetan. ITV, na kojem se emitirala spomenuta emisija, tada je objavio da prekida suradnju sa Scofieldom.

Voditelj Philip Scofield ispričao se ubrzo nakon objave ITV-a svojoj obitelji i kolegama jer je lagao o svojoj vezi s mladIM kolegom. Lagao je o tome novinarima i tvrtki u kojoj je radio, piše portal Žena.

Scofield, koji zbog ovog skandala nije vodio dodjelu nagrada British Soap Awards, imao je aferu tijekom braka sa Stephanie Lowe, s kojom se vjenčao 1993. godine.

Dečko s kojim je bio u vezi imao je 15 godina kad su se upoznali. Nekoliko godina kasnije doveo ga je na ITV gdje je radio kao asistent.

Voditeljevi odvjetnici potvrdili su ovu informaciju i dodali da je veza počela kada je muškarac, čiji identitet nije otkriven, počeo raditi na ITV-u, odnosno kada je postao punoljetan, piše Evening Standard.

image

Philip Scofield i njegova obitelj

David Wimsett/Avalon/Profimedia/David Wimsett/avalon/profimedia

"Iako neprimjerena, naša veza nije bila nezakonita", napisao je Scofield u izjavi dodavši:

Prvo što želim reći je da mi je jako žao što sam lagao njima i mnogim drugima o odnosu koji sam imao s nekim tko je radio na "This morning". Imao sam sporazumni odnos s mlađim kolegom koji je radio na emisiji.

Suprotno nagađanjima, iako sam tog čovjeka upoznao dok je bio tinejdžer, zamoljen sam da mu pomognem u radu na televiziji, a tek nakon što je počeo raditi u emisiji to je postalo više od prijateljstva. Veza nije bila pametna, ali nije bila ni nezakonita. Sada je gotovo... Boli me spoznaja da sam lagao svojim poslodavcima na ITV-u, svojim kolegama i prijateljima, svojim agentima, medijima, a time i javnosti i što je najvažnije, svojoj obitelji. Jako, jako mi je žao što sam bio nevjeran svojoj ženi...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 01:00