StoryEditorOCM
Šuška seTRANSFORMACIJA

Meghan Markle šokirala novim izgledom, fanovi špekuliraju: ‘U pitanju su lifting, fileri, botox, ili implantati...‘

Piše SCENA SD
26. travnja 2023. - 07:00

Je li Meghan kopija Kate?, zapitali su se u The New York Postu osvrćući se na žustru raspravu nastalu na društvenim mrežama. Naime, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle pojavila se prvi put otkako je obznanila da neće prisustvovati krunidbi kralja Charlesa, a neki kažu da je njezin prekrasni novi izgled sumnjivo sličan njezinoj šogorici, princezi Kate Middleton. Markle je osvanula s glatkom ispeglanom frizurom u video vezi na TED razgovoru svog prijatelja, fotografa Misana Harrimana tijekom vikenda, što je izazvalo nagađanja na društvenim mrežama, piše Jutarnji list.

"Upozorenje o plastičnoj kirurgiji? Tužna Meghan Markle toliko želi biti Kate Middleton," ljutio se jedan korisnik Twittera, postavljajući pitanje je li bivša glumica promijenila više od svojih pramenova. Drugi je pak tvrdio da je Markle (41) promijenila boju očiju kako bi izgledala poput svoje 41-godišnje šogorice rekavši: "O, Bože. Meghan Markle, ljubomorna i opsjednuta princezom od Walesa nosi kontaktne leće boje lješnjaka kako bi izgledala poput Kate." U međuvremenu su se naravno javili i obožavatelji Meghan Markle.

"Meghan nije imala plastičnu operaciju. Stvar je u rasvjeti, kadrovima i konturama. A ravnanje kose je nešto što rade mnoge crne žene. To nema nikakve veze s brisanjem svih tragova podrijetla. Također, bijelci trebaju šutjeti o kosi crnih žena", žestoko je uzvratio jedan Meghanin obožavatelj.

Drugi su pak ustvrdili da Markle možda nije željela nalikovati kraljevskoj, nego nekoj holivudskoj zvijezdi poput Jennifer LopezKim Kardashian ili Jennifer Aniston. Markle se posljednjih mjeseci nije baš pojavljivala u javnosti, što je potaknulo neke na nagađanja da je možda imala estetske zahvate.

"Lifting lica, filer u usnama, obrazima, botox, suptilnije ljuskice, implantat za bradu - to je moja pretpostavka", nagađao je jedan komentator.

Predstavnici Markle odbili su komentirati nove optužbe, ali upućeni su za The Post izjavili da je vojvotkinja negirala tvrdnje o operaciji. Višestruki izvori koji su radili s Markle rekli su da se dosta udebljala tijekom obje trudnoće i da je konačno izgubila težinu koju je dobila s kćeri Lili, što je razlog njezinog novog izgleda.

Također tvrde da Markle nije promijenila svoje lice jer "voli" svoj nos, čak ga konturira i koristi bronzer kako bi ga istaknula. Naravno, promijenila je boju kose, a vjerojatno su tu i botoks i neki fileri za usne, dodao je drugi izvor, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:34