StoryEditorOCM
Šuška seOBJE GA VOLJELE

Kraljica Camilla nije razorila samo Dianinu vezu: ukrala je dečka i princezi Anne, ona joj nikad nije oprostila

Piše SCENA SD
8. svibnja 2023. - 09:46

Odnos princeze Anne, sestre kralja Charlesa III. i njezine šogorice Camille u početku i nije bio najbajniji, a šuška se da se nije oporavio ni do danas. Kraljevska biografkinja Angela Levin otkrila je to svojevremeno u svojoj knjizi i navela da se Anne prema Camilli na početku ponašala hladno, piše Večernji list.

Charles III. je u subotu službeno okrunjen kao novi vladar, a ceremoniji je prisustvovala i njegova sestra, princeza Anne. Camilla je toga dana dobila titulu kraljice supruge, čemu se Anne navodno protivila.

- Kao i mnogim ljudima koji nisu dobro poznavali Anne, Camilli je bilo teško nositi se s njezinim hladnim ponašanjem koje je u početku bilo pomalo uznemirujuće. Anne se godinama protivila ideji da Camilla dobije titulu kraljice supruge, tvrdi Levin, a prenosi Mirror. Dodala je i da je Anne izjavila da "Camilla nikada neće biti prava kraljica" te da princeza godinama izbjegavala Camillino društvo.

Anne je navodno bila takva prema svim izabranicama svoje braće poput Lady Diane i vojvotkinje od Yorka Sarah. Ipak, njezin odnos s Camillom posebno je neugodan, jer je Anne početkom 70-ih bila u vezi s Camillinim sada bivšim suprugom, Andrewom Parkerom Bowlesom. Umirovljeni vojni časnik s kojim Camilla ima dvoje djece, u sedamdesetima je izlazio s princezom.

Inače, Anne se 1973. godine udala za kapetana Marka Phillipsa, a par se razveo 1992. godine. Princeza i Phillips zajedno imaju dvoje djece: Zaru Tindall i Petera Phillipsa. 

Camilla se od Parker Bowlesa razvela 1995 godine, ali godinama prije legalnog kraja njih dvoje su živjeli odvojeno.Levin tvrdi da je princeza s vremenom postala blaža prema Camilli, jer je shvatila koliko naporno ona radi za monarhiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:51