StoryEditorOCM
Šuška seIvana Španović

Cure detalji oko razvoda godine u Srbiji, kao i kad je osvanula na stranici za odrasle: radilo se o ovom videu

Piše Mozaik SD
18. prosinca 2023. - 14:17

Srpska atletičarka Ivana Španović razvodi se od fitness instruktora Marka Vulete nakon dvije godine braka, a sada cure novi detalji ovog razvoda.

Problemi traju

Prema pisanju srpskih medija, u njihovom odnosu već su neko vrijeme problemi. Zlatnu medalju u skoku u dalj na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojila je već kad su im odnosi bili narušeni, prenosi Jutarnji.

Marko nije bio s njom na natjecanju, ali uspjeh je prokomentirao jednom rečenicom na društvenim mrežama, a ta objava danas više ne postoji.

"Zna li vaša žena letjeti?“, napisao je.

Iako je obrisao tu objavu, ostavio je neke zajedničke fotografije na svom profilu. Ivana je na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime i obrisala većinu fotografija s Markom.

Emotivno razdoblje

"Iako razumijem javni interes, uvijek sam se trudila da mi privatni život ostane privatan, ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo s vrlo emotivnim razdobljem jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspjehom.

Potreban nam je osobni prostor i poštivanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijem tijeku života“, rekla je sportašica.

Ne želimo ni u jednom trenutku poricati ljudske vrijednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli s istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane osobne ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promijenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo osvrtati“, zaključila je.

Snimka na stranici +18

Dok je još bila u vezi s Markom, Ivana se našla u središtu pozornosti jer se na jednoj stranici za odrasle pojavila njezina snimka. I dok su mnogi očekivali vidjeti vrući film, vidjeli su snimku na kojoj sportašica preskače prepone.

Naime, netko je ukrao njezinu snimku kako se priprema za natjecanje i odlučio ju je objaviti na stranici za odrasle, a razlog tomu i dalje nije otkriven. Radi se o sljedećem videu:

Podsjećamo, prije nego što je bila s Novosađaninom Markom, Ivana je prekinula desetogodišnju vezu 2019. godine s Vladimirom Kumrićem za kojeg je bila i zaručena, ali nisu se vjenčali.

"Ne volim previše pričati o događanjima van staze, ali da, dogodila se nova ljubav. To je lijepa stvar koja je obilježila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim sretna.

Marko nije iz svijeta atletike, ali ne manjka razumijevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje skočiti“, rekla je Ivana za medije na početku svoje veze s Markom.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 01:00