StoryEditorOCM
ShowbizSPECIFIČNI GUŠTI

Tko je bogata djevojka koja će roditi dijete 83-godišnjem Al Pacinu? U 22. je zavela Jaggera: Srce ne zna što vidi

31. svibnja 2023. - 13:43

Roberta De Nira, koji je nedavno objavio da je u dobi od 79 godina dobio sedmo dijete, upravo je zasjenio 83-godišnji kolega Al Pacino, koji s 29-godišnjom partnericom Noor Alfallah za mjesec dana očekuje rođenje djeteta.

image

Al Pacino i njegova voljena Noor Alfallah snimljeni pri izlasku iz restorana E Baldi u društvu glumčeva dobrog prijatelja, redatelja Harolda Beckera

Backgrid Usa/Profimedia

Legendarnom glumcu će to biti četvrto dijete, prethodnih troje ima s dvije bivše partnerice, a nikad se nije ženio. Pacino ima 33-godišnju kćerku Julie Marie s učiteljicom glume Jan Tarrant, te 22-godišnje blizance Antona i Oliviju iz veze s glumicom Beverly D‘Angelo.

Mediji Ala i Noor povezuju od travnja prošle godine kad su viđeni na večeri, ali prema nekim izvorima njihova je veza započela prije toga.

Odrasla na Beverly Hillsu

I Noor je vezana uz filmsku industriju kao producentica, ali nije poslom privukla pozornost javnosti nego vezama s nekoliko slavnih, puno starijih muškaraca. Kuvajtsko-američkog porijekla, Noor je odrasla na Beverly Hillsu u bogatoj obitelji pa joj je druženje s bogatima i slavnima sasvim normalna stvar.

image

Mick Jagger 

Hans Klaus Techt/Afp

Prvi među njezinim slavnim "dečkima" bio je legendarni rocker Mick Jagger, frontman Rolling Stonesa, koji će u srpnju proslaviti 80. rođendan. Noor je s njim bila u vezi tijekom 2017. i 2018. kad je on imao 74, a ona samo 22 godine, a veza je otkrivena dok je Noor bila s njim u Francuskoj tijekom turneje "No Filter".

image

Mick Jagger i balerina Melanie Hamrick. Navodno je s Noor bio započeo vezu dok je još službeno bio s Melanie

The Mega Agency/Profimedia

Ipak, premda su izvori u to vrijeme tvrdili kako su oboje slobodni, čini se da su bili u vezi dok je Mick još bio s bivšom balerinom i koreografkinjom Melanie Hamrick. Njih dvoje su započeli vezu 2014. i Melanie je majka njegovog osmog djeteta, sina Deverauxa. Nakon prekida Noor je kazala kako su mnogi ljudi komentirali razliku u godinama, ali njoj to nije bitno.

Prva ozbiljna veza i sretno vrijeme

- Naša razlika u godinama meni nije važna. Srce ne zna što vidi, zna samo ono što osjeća. Ovo je bila moja prva ozbiljna veza i sretno vrijeme za mene – kazala je Noor.

Mlada producentica potom je tijekom 2018. i 2019. bila u vezi s milijarderom i filantropom, sada 61-godišnjim Nicolasom Berggruenom, koji je svojevremeno bio u vezi sa supermodelom Claudiom Schiffer, nije poznato kada je točno i zbog čega vezi došao kraj.

image

Mediji su je povezivali i sa sada 93-godišnjim glumcem i redateljem Clintom Eastwoodom, nakon što su snimljeni kako njegovim automobilom zajedno odlaze s večere

Frazer Harrison/Afp

Mediji su je povezivali i sa sada 93-godišnjim glumcem i redateljem Clintom Eastwoodom nakon što su snimljeni kako njegovim automobilom zajedno odlaze s večere. Noor je, međutim, kazala kako tu nema nikakve romantične veze, da je Clint obiteljski prijatelj i da su na toj večeri bili njezini roditelji i drugi članovi obitelji te još nekoliko prijatelja.

Otac iz Kuvajta

U to je vrijeme Noor viđena nekoliko puta u društvu sada 51-godišnjeg glumca, redatelja i producenta Elija Rotha, ali ni ta veza nije potrajala.

Najstarija od četvero djece kuvajtskog oca Falaha i američke majke Alane, Noor je studirala film i televiziju na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu, a trenutačno radi kao potpredsjednica Lynda Obst Productions u Sonyju, gdje navodno priprema dva filma.

Tijekom godina Noor se kretala u impresivnom krugu slavnih prijatelja, uključujući uspješnog producenta Briana Grazera i njegovu suprugu Veronicu s kojom redovito dijeli fotografije na svom Instagram profilu sa 17.000 pratitelja.

Slavno društvo i putovanja

Na profilu često objavljuje i fotografije sa svojih jet-set putovanja i odmora na luksuznim lokacijama, poput prošlogodišnjeg u francuskom Cap d‘Antibesu, gdje je vrijeme provodila uvili modnog dizajnera Jeana Pigozzija. Godinu prije toga bila je na Capriju, a 2019. je uživala u Saint-Tropezu.

Na njezinom se profilu mogu vidjeti i fotografije sa slavnim hollywoodskim glumačkim facama poput Sienne Miller, Timothéeja Chalameta i Kelly Rutherford, a često je se može vidjeti i u popularnim losangeleskim restoranima, jedan od njih je sushi restoran Nobu u koji često zalaze i Kardashianke.

Očigledno ni velika razlika u godinama s Alom Pacinom za Noor ne predstavlja problem, a za oko mjesec dana, kako tvrde američki mediji, rodit će njihovo prvo dijete. Hoće li slavni glumac konačno odlučiti stati pred oltar, tek ćemo vidjeti.

image
Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:14