StoryEditorOCM
Showbizneobičan život

Sve Ronaldove rodilje: Majke troje prvorođene Cristianove djece sve više intrigiraju javnost - jesu li uopće žive?

Piše Lenka Gospodnetić
24. rujna 2023. - 16:31

Planetarno popularni "balunjer" Cristiano Ronaldo ponosni je otac petero djece, no poznata je majka njih samo dvoje: to je njegova zaručnica Georgina. Ostalih (starijih) troje rodile su javnosti nepoznate majke, vjerojatno surogat-roditeljice izdašno isplaćene kako bi - nestale.

Ugovori o povjerljivosti nisu nepoznanica u gramzivom svijetu jet-seta, ponekad lišenom čak i prava na emocije. No, nije nam nakana osuđivati, samo prenosimo neke globalne špekulacije o potomstvu jednog od najpoznatijih (i najboljih) nogometaša današnjice. C. Ronaldu koji, već zbog te okolnosti, ni teoretski ne može voditi običan život.

image
Fayez Nureldine/Afp

U vrijeme kad je dobio najstarijeg sina, Cristiana Juniora, Ronaldo je započeo vezu s Irinom Shayk, poznatim modelom. No, ona nije izgledno majka Juniora, svijetu naime ne bi "ispod radara" prošla njezina trudnoća, a ni Irina nije tip osobe u potrebi za novcem koji bi "isplatio" njezino oplođeno jajašce.

- S velikom radošću i emocijama obavještavam vas da sam nedavno postao otac dječaka. Kao što sam dogovorio sa njegovom majkom koja želi da njen identitet ostane tajna, skrbništvo ću preuzeti ja - objavio je Cristiano Ronaldo tim povodom. Dakako, svijet je svejedno zaintrigirala nepoznata majka, no ona se nije ukazala; po sličnoj "špranci" je tako u Cristianov život ušlo potom još dvoje djece.

image
Gabriel Bouys/Afp

Ipak, bilo je manje diskretno; nogometaša je snašao skandal kad je bivša Miss Španjolske Maria Hose Saurez ostala trudna nakon raskida sa dečkom, tenisačem Felicianom Lopezom; nagađalo se da je imala tajne susrete s Ronaldom. Ona je pak navode demantirala, a bebu, na žalost, izgubila...

Kolale su i priče o aferi Ronalda i siromašne američke konobarice (odnosno studentice), koju je zaveo te s njom proveo noć u hotelskoj sobi. Ona je (i opet navodno) nakon toga zatrudnjela, a detalje koji su uslijedili - uglavila s Ronaldovim menadžerom... Ronaldov najstariji sin, čija bi to biološka majka mogla biti, danas, u poodrasloj dobi, nije osobito zadovoljan očevim "rješenjem situacije", navode strani mediji.

- Nikada nikome nisam rekao šta se dogodilo, i nikome to neću reći - dosljedan je međutim ostao nogometaš, i rečeno potvrdio u jednoj TV-emisiji.

image
Gabriel Bouys/Afp

Mladić je rođen 2009. (C. Junior), a blizanci Maria i Matteo u Portugalčev su život ušli 2017. godine. Tada je već bio u vezi s Georginom, no ona nije rodilja blizanaca. Njihova je biološka mati surogat iz San Diega. Georgina je također rodila Ronaldovu djevojčicu te iste, za njega očigledno plodne, godine.

image
Fayez Nureldine/Afp

Ronaldova sestra Katia Aveiro rekla je istinu (ili ne?) prilično surovo.

- Nema majki, mrtve su. Dječak (najstariji sin, nap.a.) naš je, naša krv. Cristianova majka je i njegova majka (inače baka, nap.a.) - bezdušno je kazala Katia, vjerojatno iznervirana pritiscima novinara i javnosti.

- Očinstvo i podizanje familije moja su najveća životna privilegija. Uživam u svakoj sekundi. Naučio sam o ljubavi ono što nisam znao da postoji. Smekšalo me i dalo perspektivu da sada znam što je uistinu važno u životu - poručio je višestruki tata, Potugalac Ronaldo.

image
Atta Kenare/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 20:58