StoryEditorOCM
ShowbizBella Hadid

‘Ovo je vulgarno!‘, ‘Izgledaš jeftino!‘: pljušte kritike. Slavna manekenka pokazala grudi na Cannes Film Festivalu

Piše SCENA SD
21. svibnja 2024. - 08:05

Mnogi su slavni prošetali crvenim tepihom 77. izdanja Cannes Film Festivala, ali najzapaženija je bila Bella Hadid. Slavnu manekenku svi su primijetili zbog smjelog izdanja koje je postalo tema brojnih komentara na društvenim mrežama.

image
Loic Venance/Afp

Na premijeri filma "The Apprentice" Alija Abbasija nosila je prozirnu haljinu modne kuće Saint Laurent, koja joj je sasvim otkrila grudi. Izgled je upotpunila blago uvijenom frizurom, dijamantnim nakitom i štiklama.

Fanovi su na društvenim mrežama smatraju da se nije trebala pojaviti toliko golišava na ovakvom ekskluzivnom događaju.

image
Sameer Al-doumy/Afp
image
Sameer Al-doumy/Afp
image
Sameer Al-doumy/Afp

"Mora li osoba biti gola kako bi je drugi smatrali lijepom?", "Žao mi je, ovo je tako razočarenje", "Izgledaš jeftino", "Tvoj sam fan, ali ovo je vulgarno", neke su od reakcija.

Nakon što je pozirala na crvenom tepihu, prišla je fanovima koji su stajali pored te im dala autograme i nakratko popričala s njima.

image
Valery Hache/Afp
image
Sameer Al-doumy/Afp

Na premijeri filma "The Apprentice" Belli su se pridružile Cate Blanchett u haljini Haider Ackermann i Coco Rocha, koja je nosila haljinu Roberta Wuna. Maria Bakalova, koja glumi Ivanu Trump u filmu inspiriranom ranim godinama Donalda Trumpa u stvarnom državnom poslu New Yorka, nosila je haljinu iz kolekcije Dolce & Gabbana za proljeće 2016.

Cannes Film Festival se održava od 14. do 25. svibnja. Pored spomenutog filma, pažnju publike su naročito privukli i filmovi "Megalopolis" Francisa Forda Coppole i "Furiosa: A Mad Max Saga" Georgea Millera.

image
Valery Hache/Afp
image
Loic Venance/Afp
image
Loic Venance/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 21:26