StoryEditorOCM
Showbizburan život zvijezde

Ljepotan poznat kao kubanski Brad Pitt suprugu je prevario s 80 žena, a onda ga je sustigla karma: Propao potpuno!

Piše Duška Jurić/JL
20. svibnja 2024. - 15:19

Američki glumac kubanskog porijekla William Levy slovio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, a nekadašnja glavna zvijezda sapunica punih intriga i iza kamera vodila je buran život.

Šira ga je javnost upoznala kao manekena, a onda i kao glumca u telenovelama te je vrlo brzo stekao titulu miljenika žena.

Nekoliko su ga puta proglašavali najseksepilnijim muškarcem na svijetu, a onda je zvijezda serije ‘Oprezno s anđelom‘, koja se napeto pratila i u Hrvatskoj, proglašena i najvećim preljubnikom.

Kubanski Brad Pitt, kako mu tepaju, bio je 17 godina u braku s glumicom Elizabeth Gutierrez, s kojom ima i dvoje djece, Kailey Alexandru i Christophera Alexandera. I dok je tvrdio da je Elizabeth jedina žena u njegovu životu, brojne dame diljem svijeta patile su i uzdisale za njim, no pokazalo se da Levy krije mnoge tajne.

image
/Shutterstock
image
/Shutterstock

U javnost su isplivale priče o njegovim tajnim vezama, a jedna od njih je i ona s kolegicom Ximenom Navarrete, s kojom je glumio u seriji ‘Oluja‘. Osim ove, jedna od najvećih afera bila je i tajna veza s meksičkom glumicom Jacqueline Bracamontes, kojoj se navodno zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Nakon što se saznalo za njih, Jacqueline je i javno progovorila o njihovu odnosu u svome romanu. Navela je da je vezu s Levyjem prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dijete. Fatalni zavodnik te je priče o njihovoj romansi demantirao, ali gotovo mu nitko nije povjerovao...

Zatim se ponovno našao u središtu skandala kada je protiv njega podignuta optužnica da je jednu maloljetnicu namamio u hotelsku sobu i prisilio je na spolni odnos. Optužnica protiv glumca kasnije je povučena, ali Levy nikada nije demantirao da je spavao s dotičnom djevojkom, već je izjavio da je ona lagala o tome koliko ima godina.

Njegovoj supruzi Elizabeth konačno je puknuo film te više nije htjela prelaziti preko njegovih preljuba, pa je s djecom napustila njihov zajednički dom. Međutim, nakon nekog vremena odlučila mu se vratiti i pružiti ljubavi još jednu šansu. No, on je i dalje nastavio pružati šanse drugim ženama pa je Elizabeth po drugi put rekla zbogom prenosi Jutarnji list. 

Da ovog puta misli stvarno ozbiljno, potvrdila je i meksičkim medijima kojima je rekla da je ovo konačni kraj. Tada je kao glavnog krivca za raspad braka navodno navela meksičku glumicu Barbaru Lopez, kćer slavnog producenta Reynalda Lopeza.

William i Barbara upoznali su se tijekom rada na zajedničkom projektu, a izvori su za meksičke medije otkrili da je privlačnost među njima bila i više nego očigledna.

"Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što bi joj sve želio raditi, a ona je pala na njegov šarm i, kao i mnoge druge, nije mu mogla odoljeti. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje djece", rekao je izvor koji je želio ostati anoniman. Dodao je i da je glumac suprugu prevario s čak 80 žena.

Na popisu žena koje je obljubio našlo se i ime slavne pjevačice Jennifer Lopez. Levy se 2011. pojavio u njezinom spotu za pjesmu ‘I‘m Into You‘, u kojem su se strastveno grlili. Međutim, nakon tog projekta njegova je karijera krenula silaznom putanjom. Želeći se probiti u Hollywoodu, počeo je odbijati angažmane u telenovelama, a kako nije uspio izgraditi holivudsku karijeru, tako je njegov plan propao. Spletom okolnosti, uz to je doživio i financijsku krizu.

Nikako mu nisu dolazile glavne uloge, već samo manje, sporedne, a honorari za njih nisu bili pretjerano veliki. Zbog sve slabije zarade morao se odreći svojih luksuznih automobila koje je vozio, a onda mu je 2016. također zaplijenjena vila u kojoj je živio i to zbog navodnog duga od vrtoglavih milijun dolara, prenio je tada Glossy magazin.

"Bio je arogantan i mislio je da je cijeli svijet njegov, a sada nema ništa. Morao je progutati ponos i pronaći način kako da zaradi za život. Prolazi kroz težak period i vjerojatno će se morati vratiti sapunicama. Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Miami i dopustio si da odbija uloge, nije želio glumiti u telenovelama. Želio je glumiti u holivudskim filmovima i sramio se glume u serijama. Smatrao ih je mrljama u svojoj glumačkoj karijeri.

Prije nekoliko godina želio se probiti u Hollywoodu, ali je shvatio da je ljepotana poput njega tamo jako puno. Glumio je u projektima koji su prošli nezapaženo", otkrio je izvor blizak glumcu meksičkim medijima prije godinu dana.

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 01:06