StoryEditorOCM
Showbiz(POST)Kraljevska stvarnost

‘Kao da je vidjela što bi se moglo dogoditi‘: Harry je otkrio da su Meghan i on živjeli samo od novca koji mu je ostavila princeza Diana. Ovako stoje njihove financije

Piše M. M.
12. ožujka 2021. - 08:20
U vrijeme njezine smrti Dianina 'neto vrijednost' bila je oko 31 milijun dolara, a uglavnom je proizašla iz brakorazvodne parnicePatrick Riviere/AFP

U intervjuu s Oprah Winfrey, princ Harry je otkrio da ga je kraljevska obitelj prestala financirati. Dok su objašnjavali detalje situacije u kojoj su se našli nakon vjenčanja, života u kraljevstvu i "bijega" u slobodu u SAD, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa svijetu su otkrili svoju ekonomsku situaciju.

Ispostavilo se da su, otkako su napustili Veliku Britaniju, živjeli od novca kojeg je sinu ostavila majka, preminula princeza Diana.

"Imam ono što mi je mama ostavila i bez toga ne bismo mogli učiniti sve ono što jesmo" - rekao je princ Harry, referirajući se na preseljenje obitelji u Montecito u Kaliforniju.

Otkako je par prešao Atlantik, potpisali su ugovore s tehnološkim gigantima Netflix i Spotify vrijedne milijune dolara i tako podebljali bankovni račun.

Iako se nitko ne b...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 04:30