StoryEditorOCM
Showbizsad joj je žao

Glumica se gorko pokajala pa priznala sve: ‘Tukla sam balerine s kojima sam radila po hodniku, maltretirala sam ih‘

Piše SCENA SD
6. prosinca 2023. - 10:14

Glumica Tanja Bošković u jednom od svojih intervjua istaknula je kako godinama žali zbog svog neprimjerenog ponašanja u prošlosti.

- Istina je da sam balerine tukla po hodnicima kazališta, jer nisu htjele vježbati onoliko koliko sam mislila da bi trebale vježbati. Još dan danas se toga sramim. Jako me sram. Uopće nije slatko. To je bio bezobrazluk prve vrste s moje strane. Bila sam nemoguća osoba - izjavila je Tanja Bošković.

- Žao mi je, ispričavam se svim onim divnim djevojkama koje sam prevarila, a koje su mi, zapravo, pružile puno ljubavi. Puno sam naučila od njih. Bile su dobre, bili su tolerantne prema ovom ljutom zmaju, kao što sam ja bila u mladosti, znate - istaknula je glumica.

- Kad sam rodila djecu, tada sam vidjela Boga. Stvarno sam ga vidjela. Tada sam shvatila da bez njega ne mogu ništa. Sve što sam pokušala bez njega nije uspjelo. Kriva sam za velike grijehe, shvatila sam, bio je zadnji trenutak da se počnem kajati, inače ću uništiti ono što mi je Gospodin dao na čuvanje, svoju djecu - dodala je Tanja.

- Ozbiljno sam se zapitala što svakako i nikako ne smijem, a što također svakako moram. To je stvarno bila prekretnica. Mnogo sam lutala – zaključila je Tanja, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 11:53