StoryEditorOCM
ShowbizMARKO VELIKOG SRCA

Baby Lasagna odbio Plenkovića!: ‘Ne mogu prihvatiti tih 50.000 eura. Molim da se taj novac donira u humanitarne svrhe‘

Piše I. P.
16. svibnja 2024. - 11:55

Nakon što mu je Vlada ponudila 50.000 eura Baby Lasagna se oglasio na svojoj društvenoj mreži i zamolio da novac doniraju u humanitarne svrhe.

"Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime i u ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala", poručio je Marko Purušić na svom Instagram Storyju.

image
Ivana Grgić/Cropix

Podsjetimo, na sjednici tehničke vlade Andrej Plenković objavio je da će novčano nagraditi Marka Purišića nakon njegovog uspjeha i osvojenog drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu. Odlučili su mu ponuditi nagradu od 50.000 eura za "ogromnu promidžbu" Hrvatske.

"Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći", napisao je Marko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 05:56