StoryEditorOCM
ShowbizO VJERI

Baby Lasagna: Kad sam svakodnevno plakao i bio slomljen, otac mi je ovo savjetovao... Nije me silio, ni ništa

Piše MOZAIK SD
23. svibnja 2024. - 14:29
‘Mislim da je to neka normalna stvar, da je vjera svakom vjerniku najvažnija u životu, bar se nadam. Jer ono... to je ultimativno, nešto iznad svega‘

Skroman, pristojan i nenametljiv, poznat kao Marko Purišić privatno, a žestok, eksplozivan i dojmljiv, te proslavljen kao Baby Lasagna javno, za In Magazin je pričao o tome što mu religioznost predstavlja u životu.

Dok nije upoznao Boga, Marko je ispričao da je bio slomljen, svaki dan plakao i tražio smisao. Patio je od anksioznosti, bolesti ovog vremena koja pogađa sve više mladih. Iako je odrastao u katoličkoj obitelji, nije bio posvećen vjeri i Bogu. Molio bi se samo iz potrebe, ne razmišljajući dublje.

Stoga je odlučio potražiti pomoć, i našao ju je, i u razgovorima s psiholozima i sa svećenikom, očevim prijateljem.

"Mislim da je to neka normalna stvar, da je vjera svakom vjerniku najvažnija u životu, bar se nadam. Jer ono... to je ultimativno, nešto iznad svega"- rezimirao je Marko u razgovoru za In Magazin.

Putem vjere je kročio uz poticaj svoga oca Dragana Purišića, koji ga je savjetovao da ode na razgovor s njegovim prijateljem svećenikom.

image

Na fotografji: Dragan Purišić, Markov otac
 

Goran Šebelić/Cropix

"On me je savjetovao, ako želim ići, nije me silio ni ništa, i otišao sam, prihvatio sam. Počeo sam tražiti pomoć svugdje, bio sam u to vrijeme kod psihologa" - povjerio se Marko ekipi In Magazina.

Nadu i utočište u vjeri je pronašla i poznata pjevačica Nina Badrić.

"Uvijek ti se držim Boga i kažem sebi, ono, jednostavno bez Boga ni preko ceste. Ja sam tu pronašla svog najboljeg prijatelja", povjerila se Nina.

Cijeli intervju pogledajte ovdje:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 15:17