StoryEditorOCM
Showbizzauvijek ljubav

Andrea i Mislav upoznali su se u ‘Braku na prvu‘ i od tada su nerazdvojni: ‘Samo se treba odvažiti, baciti na glavu‘

Piše scena sd
4. srpnja 2023. - 13:42

"Sociološki eksperiment" RTL televizije "Brak na prvu" privukao je gledatelje. Neki su u njemu vidjeli čistu ljubav, drugi samo show.

Potonje bi najbolje mogla razuvjeriti ljubavna priča Andree Golubić i Mislava Pajdakovića.

Od prvog dana odlično su se slagali i ubrzo postali najveseliji, najopušteniji i najsložniji par druge sezone "Braka na prvu". A između njih nije se rodilo samo prijateljstvo, već i ljubav - na svim su ceremonijama govorili da je to to. Ni jedno ni drugo nije ušlo u show s mnogo očekivanja, baš suprotno, došli su iz zafrkancije, po novo životno iskustvo.

"Ne postoji pravi trenutak za ništa, planovi i Excel tablice padaju u vodu jer sve što imamo je sada i ovdje i zato se samo treba odvažiti, baciti na glavu. Koliko god da je inicijalno nevjerojatan i strašan taj osjećaj u prvom trenutku, već u drugom krene otvarati neke potpuno nove dimenzije", napisala je Andrea.

image

Andrea Golubić: Ne postoji pravi trenutak za ništa, planovi i Excel tablice padaju u vodu jer sve što imamo je sada i ovdje

Screenshot Privatni album

A da u njihovoj vezi uistinu cvatu ruže, pokazala je Andrea objavom na društvenim mrežama kako uživaju u zalascima sunca na moru.

"Predivan zalazak sunca u Umagu. Usmjerite svoju pažnju na pozitivne stvari u životu, njih punite svojom energijom i zahvalnošću te samo promatrajte kako će ih biti sve više", napisala je Andrea ispod fotografije s Mislavom, piše Danas.hr.

Za takvu ljubav navijaju ne samo gledatelji showa nego i svi koji vjeruju u ljubav, a kojih, unatoč depopulaciji stanovništva i profanizaciji svega, nije malo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 16:51