StoryEditorOCM
Promopopularna predstava

Hit komedija „Tere i Luce" u listopadu ponovno dolaze u Split

Piše promo
30. rujna 2024. - 13:35

Kazalište Planet Art ponovno dolazi u Split u Dom hrvatske vojske 23. i 24. listopada u 20 sati s predstavom „Tere i Luce“.

 

„Tere i Luce“,  u kojoj glavne uloge igraju Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, komedija je intenzivnog tempa puna urnebesnih situacija i neočekivanih obrata u kojoj pratimo dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen.

image

Anja Šovagović i Nataša Janjić Medančić kao ‘Tere i Luce‘

 

Ines Novkovic

„Tere i Luce“ je crna komedija s elementima burleske, ali i krimića, trilera, drame i satire koja duhovito progovara o našem mentalitetu. Predstava je odmah po premijeri u siječnju ove godine izazvala ogroman interes publike te se za nju traži karta više gdje god da se izvodi, a u Splitu su ovo već sedma i osma izvedba.

 

Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti kao i sva jutra prije njega, ali tog dana sve se promijenilo. Tere i Luce donose neuobičajenu odluku koja ih vodi u kovitlac događanja koji zauvijek mijenja njihove živote.

 

Ulaznice se mogu kupiti na linku i na prodajnim mjestima: Dancing Bear - Dioklecijanova 6 i TISAK MEDIA MORPURGO SPLIT - Narodni Trg 14.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 13:36