StoryEditorOCM

tragedijaNesreća u Malom Lošinju: Rampa trajekta priklještila mornare, tri su poginula, jedan teško ozlijeđen

Piše Krešimir Žabec/ JL, Hina
11. kolovoza 2024. - 16:12

NOVO

U teškoj nesreći koja se u nedjelju popodne dogodila u trajektnom pristaništu u Malome Lošinju poginula su tri Jadrolinijina mornara, a jedan je teško ozlijeđen, potvrdili su Hini u nedjelju iz Jadrolinije.

Prema informacijama iz medija, teška nesreća se dogodila oko 15,30 sati u trajektnom pristaništu u Malome Lošinju te je, prema neslužbenim informacijama, pala ulazna rampa trajekta "Lastovo" koja su prikliještila mornare Jadrolinije.

RANIJE

Strašna nesreća dogodila se danas oko 15 sati i 30 minuta u trajektnom pristaništu u Malom Lošinju. Prema neslužbenim informacijama došlo je do pada ulazne rampe trajekta "Lastovo" koja su prikliještila tri mornara "Jadrolinije".

Prema neslužbenim informacijama dva su mornara poginula, a jedan je teško ozlijeđen, piše Jutarnji list.

Kako doznajemo na mjesto nesreće odmah je stigla policija i Hitna pomoć ali nesretnim mornarima nije bilo spasa. Riječ je o trajektu koji je trebao u 16 sati isploviti prema Zadru.

Policija je dojavu dobila u 15:10 sati, a prema prvim informacijama osobe su stradale prilikom pada rampe motornog broda, kažu.

Na mjestu događaja slijedi očevid kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice iz Rijeke.

U rasvjetljavanju ovog događaja uz policiju sudjeluju i druge nadležne službe, kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do stradavanja te utvrdile sve relevantne činjenice.

 

 

20. rujan 2024 02:55