Srdela je hraniteljica, spasiteljica, ma kraljica! Dalmacija je oduševljena okončanjem lovostaja, zbog kojeg kilograma friške srdele stoji se u redovima, svi je peku, frigaju, paniraju, mariniraju... a neki je još uvijek i sole.
Jedna od onih koji ovih dana zdušno guštaju u srdelama je Julija Beroš poznata blogerica koju pratimo na Torta pinjur pjat i Instagramu Be Julija. Julija se u najnovijoj objavi pohvalila svojim načinom za pripremanje srdela i priznala: "Može netko govorit i o komarčama, škampima i zubatcima - meni nema do srdele!"
Julija navodi kako su joj najdraže s gradela, ali da su joj puno drage i frigane, no ovog se puta odlučila na pečene u pećnici i lijepo nam objasnila kako ih ona priprema. Nas je njen način pripreme oduševio pa smo je zamolili za dozvolu da...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....