StoryEditorOCM

Poker od tri jelaCarpaccio, tartar i sashimi na jednome tanjuru su predjelo koje bi preobratilo i najveće kritičare sirove hrane

Piše Gordan Jelavić
19. rujna 2021. - 13:00

Najvažniji element svakog ribljeg restorana je vitrina sa svježim ulovom, da se s ulice jasno vidi kakva je roba u pitanju. U pravilu namirnice stižu preko specijaliziranih veletrgovaca, a u boljem slučaju i izravno od samih ribara.

Najbržu kombinaciju ima Tuna bar Trpanj, jedini restoran takvog tipa s dozvolom za lov plavoperajne tune. Znalci kažu da se upravo na tome mjestu pripremaju najbolji komadi te plemenite ribe.

Vlasnik Jakov Begović, najtrofejniji domaći sportski tunolovac, pomorac i hedonist, iz svoje idilične poluotočne uvale s palmama kreira duhovite objave na društvenim mrežama, često i na svoj račun.

Sve je počelo kao reakcija na fantomske goste koji ostavljaju negativne recenzije lokala, pa vlastitim dosjetkama na račun loše hrane ...

23. studeni 2024 11:27